Jako SORRY .....

mohli by porazit i Rusko ve finále

Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Jako SORRY .....
• Stránka 1 z 1
Jako SORRY .....![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mohli by porazit i Rusko ve finále ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Jako SORRY .....
Neprohra Němců kurz 3.40 na klid
![]() ![]() Re: Jako SORRY .....
To jo no, Rusko bylo lepší
![]() tak to se potom těžko vyhrává ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Jako SORRY .....
No hlavně na Kanadu je už nějaký kurz oproti dnešním 1.3 nebo kolik bylo ![]() Re: Jako SORRY .....
Turnaj o hovně, dát dohromady tým třeba z hráčů Plzně či HK prostě špičky naší ligy aktuálně, tak by udělali líp. Tady na tom turnaji se někteří hráči viděli podle mě třeba i vůbec poprvé a to nemá s klasickýma repre výběrama absolutně nic společného. Nekoukal jsem na žádný zápas ani nebudu, stačí mi vidět soupisky a pro mě často jména, které mi vůbec nic neříkaj ve výběrech USA či Kanady opravdu bída.. Daleko víc mě na olympiádě baví biatlon a lyžování vůbec. Ta výluka hráčů z NHL byla poprvé ? Moc si nepamatuji že bych byl z něčeho jineho tak znechucenej na téhle scéně, že bych se na to vůbec odmítl podívat.
Re: Jako SORRY .....
Poprvé hráli hráči NHL na olympiádě v Naganu 1998 do teď. Předtím je taky nepouštěli, ale to to nebylo tak znát. Hodně hráčů z Evropy v NHL nehrálo nebo nesmělo hrát (pokud zrovna neemigrovali ![]() ![]() Re: Jako SORRY .....
Nakonec Němci nebyli daleko od zlata
![]()
• Stránka 1 z 1