NOVÁ SOUTĚŽ O KARTIČKY TS
sešlo se mi 7 kartiček tipsportu v celkové hodnotě 1200 bodů. Nepotřebuji je a tak jsem si říkal co s něma provedu. Možná je tady někdo, kdo by je chtěl. Tak vám je nabízím, zašlu je poštou, zdarma, ani poštovné platit nemusíte.
Co pro to udělat? Zůčastnit se soutěže, kde budete hádat jméno sportovce. Můžete tipovat přímo, můžete mi pokládat doplňující otázky. Ale pouze tak, aby se dalo odpovědět ANO, nebo NE.
(takže otázka: "byl ten sportovec někdy prezidentem Litvy?" je v pořádku, ale dotaz: "kolik získal pohárů na mistrovství něčeho?" bude bez odpovědi.
Na otázky budu odpovídat podle toho jak budu přítomen a budu se snažit co nejčastěji.
Pokud více účastníků zkusí trefit jméno a trefí se, vyhraje první správná odpověď.
Pokud se soutěž ujme a bude bavit víc tipfóráků, zkusím udělat i pokračování.
Správnou odpověď ví i Petr Jeník, takže se nemusíte obávat, že by něco bylo zmanipulované.
A první nápověda- JE MLADŠÍ NEŽ JÁ

Dejte se do toho. GL.
odpovědi přikládejte sem. díky Šlejška, na to bych zapoměl.
kartičky se dávají 3x ročně u Tipsportu. pokud nasbíráte přesně 1000 bodů, dostanete jednu akcii Tipkonta (tedy ne Tipsportu). Za akcii se vám pak připisují body- dividendy. Můžete dostat i více akcií, pokud splníte pár kritérií. No, nebudu to rozepisovat, je to na dlouho, ale můžete za akcie dostat body na tikety zdarma, časopisy tipáče, nabídky apod. více je zde:
https://home.tipsport.cz/tipkonto/hra-o-akcie.php
Je to muž? ANO
je futbalista ? NE
Je starší 23ti let? ANO A MLADŠÍ NEŽ 38
živí ho kolektivní sport? pokud myslíš, jestli hraje se spoluhráčem (nebo více) proti někomu, tak NE, hraje sám, proti soupeři
je to tenista ? NE
je české národnosti? NE
dělá zimní sport? NE ale ani letní. tady nezáleží na počasí a podnebí
dělá atletiku? NE
známo ho z karetních her? NE
je to horolezec ? NE
dělá bojový sport? NE
je to Evropan? ANO napovím SKOT
jsou při jeho sportu důležitější více ruce než nohy? ANO i když chodí a stojí
profesionální golfista? NE tolik toho nenachodí
Je to sport fyzicky náročný? NE fyzicky se nenadře
najdeme ho v motorsportu? NE
jak vám napovědět? nenosí dres, ani kombinézu, ani plavky
potřebuje k tomu nějaký náčiní? ANO
Ruce? tak je to ragbysta? NE
potřebuje k tomu koule? ANO
Hraje kriket? NE
JEŠTĚ NÁPOVĚDA- MÁ MAGICKOU PŘEZDÍVKU

Hraje polo ? NE
Začína jeho příjmení na S? NE

takže hraje biliárd? NE POSLEDNÍ NÁPOVĚDA- SNOOKER

Neni to Stephen Maguire?? NE
Graeme Dott? NE
John Higgins ANO!!!!!!!! RAFA WINNER
NÁPOVĚDY- SKOT A MAGICKÁ PŘEZDÍVKA. To nemůže být nikdo jiný, než ČARODĚJ z Wishaw!