|
|
Prostě pokec jen tak - o čemkoli
čtv 29. srp 2013 18:19:03 od Escobar
Skupina A: Manchester United, Šachtar Doněck, Leverkusen, Real Sociedad. Skupina B: Real Madrid, Juventus, Galatasaray, FC Kodaň. Skupina C: Benfica, PSG, Olympiakos, Anderlecht. Skupina D: Bayern, CSKA Moskva, Manchester City, Plzeň. Skupina E: Chelsea, Schalke, Basilej, Steaua. Skupina F: Arsenal, Marseille, Dortmund, Neapol. Skupina G: Porto, Atlético Madrid, Zenit Petrohrad, Austria. Skupina H: Barcelona, AC Milán, Ajax, Celtic.
Tak jak to vidíte hoši???
čtv 29. srp 2013 19:23:04 od jrf
Skupina A: Manchester United a asi Leverkusen Skupina B: Real Madrid, Juventus Skupina C: Benfica, PSG Skupina D: Bayern, Manchester City Skupina E: Chelsea, Schalke Skupina F: Arsenal, Dortmund Skupina G: Porto, Atlético Madrid Skupina H: Barcelona, Ajax Nikdo z prvniho kose nevypadne uz ve skupine si myslim, F a D asi nejtezsi
čtv 29. srp 2013 19:39:03 od Escobar
Tak tady házím svůj pohled na věc... Skupina A: Manchester United, Šachtar Doněck, Leverkusen, Real Sociedad. No nevím, ale Kadlec si podle mě musí rvát vlasy Favoritem na postup jsou určitě Man Utd a Šachtar, černým koněm této skupiny může být San Sebastian, ovšem na postup to v jejich případě nevidím, spíš budou dál pokračovat v EL, Leverkusen toho proti favoritům moc neuhraje a tak pro něj budou zřejmě klíčové zápasy právě se San Sebastianem. Skupina B: Real Madrid, Juventus, Galatasaray, FC Kodaň. Tak tohle pro mě je docela dost jasná skupina. O první místo spolu budou bojovat Real s Juventusem. Třetí skončí Galatasaray, který umí potrápit i favority, zvlášť v pekelném domácím prostředí. Kodani nedávám sebemenší šanci na úspěch. Skupina C: Benfica, PSG, Olympiakos, Anderlecht. Tato skupina mi přijde spíš na úroveň EL. Favoritem je asi nejbohatší klub PSG. Druhým favoritem je určitě Benfica, ale zatím nepředvádí úplně optimální výkony, no, věřím, že se v průběhu sezony zvedne a postup dokáže vybojovat. Olympiakos zase může těžit ze svého bouřlivého domácího prostředí a s Anderlechtem budou bojovat o 3. pozici. Belgický mistr podle mě nemá moc zkušený tým, takže bych se přikláněl spíš na stranu Řeků. Skupina D: Bayern, CSKA Moskva, Manchester City, Plzeň. Pro nás Čechy nejzajímavější skupina. Tu vůbec nechci tipovat, ale věřím, že Plzeň favority dovede pozlobit. Tipnul bych si tak akorát proti Bayernu, protože s tím Guardiolou se mi to nějak nezdá, a to tím způsobem, že na postup budu favorizovat anglický tým. Skupina E: Chelsea, Schalke, Basilej, Steaua. Chelsea s Basilejí se utkaly posledně v semifinále EL a lépe si poradila Chelsea, proto je pro mě velkým favoritem na postup z této skupiny. Ostatní týmy budou bojovat o své pozice do posledního kola. Těžko říct, kdo nakonec urve lepší. Skupina F: Arsenal, Marseille, Dortmund, Neapol. Tak tohle je skupina smrti, která může dopadnout v podstatě jakkoli. Je jasné, že jeden skvělý tým se dál nedostane. Zajímavý kurz na postup by mohl být na Neapol, která se v poslední době jeví velice sympaticky a posílala svůj kádr jak herně schopnými tak zkušenými borci. Skupina G: Porto, Atlético Madrid, Zenit Petrohrad, Austria. Tady vidím jako jasného outsidera Austrii, která se do této skupiny prokousala přes Dinamo Záhřeb jen tak tak. Jasného favorita na postup zde nevidím, možná, že to Atletico i po odchodu Falcaa srší z týmu velká odhodlanost. Zenit skoupil hvězdu Porta, takže v Portugalsku se asi budou muset spokojit s pokračováním v EL. Budou rozhodovat maličkosti. Skupina H: Barcelona, AC Milán, Ajax, Celtic. Poslední skupina má opět jasné 2 favority do další fáze LM. Boj to bude spíš o 3. místo a tam má navrch jasně Celtic, za prvé skvělé domácí prostředí a za druhé zkušenější tým, který posledně dovedl porazit i Barcelonu. vysvětlivka: touto barvou jsou označeny týmy mnou favorizované na postup (1. - 2. místo)a touto na postup do EL (3. místo)
pát 30. srp 2013 1:02:28 od Neuminho
Tady teda můj jen takový hrubý odhad bez nějaké podrobnější analýzy.
Skupina A 1. ManU, 2. Šachtar, 3. San Sebastian, 4. Leverkusen
Skupina B 1. Real Madrid, 2. Juventus, 3. Galatasaray, 4. FC Kodaň
Skupina C 1. PSG, 2. Benfica, 3. Anderlecht, 4. Olympiakos
Skupina D 1. Bayern, 2. Man. City, 3. CSKA, 4. Viktoria Plzeň
Skupina E 1. Chelsea, 2. Schalke, 3. Basilej, 4. Steua
Skupina F 1. BVB, 2. Arsenal, 3. Neapol, 4. Marseille
Skupina G 1. Atletico Madrid, 2. Zenit, 3. FC Porto, 4. Austria
Skupina H 1. Barcelona, 2. AC Milán, 3. Ajax, 4. Celtic
- Nejvíce jsem váhal ve skupině G mezi Zenitem a Portem a tam jsi nejsem vůbec jistý a pak v Ačku bo jsem Leverkusen moc hrát neviděl, ale San Sebastian zase vyřadil Lyon, no bude to ais mezi nimi vyrovnane o tu 3. pozici. Možná bude drama taky ve skupině E, kde si to rozdá o druhe místo Schalke s Basilejí, no těch nejistot je tam více každopádně a takto to určitě skončit nemusí je to len tak narychlo.
- Ohledně Plzně si myslím po dnešku jak prodali Daridu, že budou rádi za bod doma s CSKA jestli ho uhrají teda... CSKA loni vyhrálo ruskou ligu čímž jednoznačně ukazali sve kvality a jestli byla ráda Plzen za postup proti Mariboru s celkem odřenýma ušima ty výkony byly oba nic moc, tak si zkrátka myslím, že na tým jako CSKA to nemuže v živote stačit ještě bez klíčoveho středopolaře, to leda by koupila Plzeň ted narychlo nějakou hvezdu nekde, ale pochybuji, český fotbal nemá mozek a oni si nejspíš zase budou mlejt svý howna, že maj široký kádr a tak, pustí si Malakyana, Horu ted Daridu... a pak bylo třeba jasně viděl v prvním utkání doma s Mariborem, že snad od začátku měli těžké nohy a vůbec nehráli jejich hru, marnost marnost marnost to byla. Hlavně že dostali za učast v LM skupinách nějakých 8,6 mega eur a 2,1 milionu eur za Playoff alespon dle toho co je napsáno na wiki k Champions League a mohou si připsat další peníze za nejakou remizu či bude či vyhru ta asi určitě nebude ve skupině, no moc nechápu proč ho prodávali, ted když muže mít ještě vetší cenu po skupině LM, navíc 4M eur nepovažuji za nějakou super sumu za něj, ale nevím zase co je dál ve smlouvě a kolik procent je z dalšího přestupu... no nic nebudu se rozepisovat už dál a nechci ani koukat na net, psal jsem to tu s tím, že dám hrubý odhad jen + něco málo napíšu z hlavy k tomu a to jsem splnil.
pát 30. srp 2013 15:17:52 od Escobar
Kevin Prince Boateng do Schalke - tak to vypadá, že v Gelsenkirchenu to myslí vážně...
Zpět na Volný pokec