Příspěvek čtv 11. črc 2013 15:28:39

Irtyš-Levski

FORTUNA SECUNDA !!!
Když jsem brouzdal netem a hledal nějaký zajímavý tip, tak mi vpadlo v oko doporučení SK Náhoda, u které sice nejsem registrovaný ale občas jim kouknu na kurzy, na zápas Irtyše vs. Levski. Kdesi jsem nedávno četl, že klub ze Sofie se utápí ve finančních problémech, proto jsem začal pátrat po informacích k tomuto zápasu. Zjistil jsem, že Irtyš je bohatý klub a za postup rozdělí hráčům milion. Po zhlédnutí prvního zápasu (Levski nedal penaltu), který skončil 0:0, jsem se tedy rozhodl pro tip na tento zápas v 1 DNB. Vidím to tedy ze strany SK jako pěknou levárnu, poněvadž toto museli také vědět. Lidé, kteří opisují tipy museli pěkně naletět.
Další věc, už mimo mísu, která mě zajímá je, kdo jsou tipeři na tenisportalu (Milas, Jeřáb ad.)?! Nikde na tomto serveru jsem se nedočetl, jak se může člověk stát takovýmto tipérem. Zaráží mě totiž některé jejich tendenčně napsané tipy ve prospěch toho či onoho. Když už to jsou takoví profíci a mají tu jedinečnou možnost psát na portál, který navštíví měsíčně statisíce lidí, tak přeci nemohou dávat na vítězství hráčky, která k zápasu, byť se slabší hráčkou, nastoupila s virózou. To buď nedám vůbec nebo obráceně. Navíc ještě operují tím, že někdo potřebuje body do tabulky. To snad potřebuje každý, ne!? Toto podle mne není vůbec profi. Možná jsem schizofrenní ale někdy mám pocit, že to snad píšou schválně. Chudák prostý lid, který se nechá nachytat a krmí SK.

P.S.
Irtyš-Levski zatím v 68. min 2:0. Škoda, že jsem takový srab a nešel do čisté 1. Ale třeba to ještě nevyjde.