Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
SAS-Miami
• Stránka 1 z 1
Re: SAS-Miami
Nakládám s tebou
![]() ![]() Naposledy upravil tiper0314 dne čtv 13. čer 2013 20:47:34, celkově upraveno 1
To cos napsal mi vubec nedava smysl
![]() Re: SAS-Miami
děláš si prdel
![]() ![]() ![]() ![]() Re: SAS-Miami
Tak dík za tip, vyšlo to
Nemáš zač tiper0314. Poděkuji za Tebe člověku, který mi ho poskytnul. Já jsem to chytil ještě za 2,15. Občas volám starým známým do Polska a během hovoru se občas dostanu i k tipům. Né vždy sice vyjdou ale ve většině případech ano. Poláci jseou nějlidnatější národ Evropy. 40 mil. jich žije v Polsku a 40 mil. ve světě. Dalo by se říci, že tento tutový tip přišel do Polska taky třeba ze zámoří. Když tam žiješ, sleduješ jejich noviny, jejich televizi, tak si můlžeš dát střípky dohromady a sestavit z toho tip. Pak máš rodinu někde v Czarnej pod brzuchom, zavoláš jim a oni to pošlou dál. Poláci mají neskutečné informace. Třeba, když jsem bydlel v Krakowě, tak oni přesně věděli, kde se třeba ten a ten hráč chodí modlit, kde bydlí, jak se jmenuje jeho otec. Zítra klub nezahraje, protže se slavilo narození syna apod. My tady víme, že nějaký Řepka chodí s tou a s tou ale že si včera kupoval kebab na Nowej Hute (sídliště v K.) u fanouška Hutniku, zatímco je hráčem Wisly, už se třeba nedozvíš.Prostě jiný svět, jiné informace, jiné výhry.
a tip máš napsaný kde ? SAS-Miami a co jako ?? jako že S.Antonio prodalo zápas finále či co ? nechápu co to je za nesmysl tento topic , každý děkuje ale žádný tip tu nevidím i když se zápas už dávno odehrál
..., ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() rika Bozka Pepovi "Pepo ty ses tak blbej ,ze kdyby bylo mistrovstvi sveta blbu tak ty by jsi byl druhej","Prroc myslis Bozka??", a Bozka na to "protoze, Pepane, ty si tak blbej ,ze by si to ani nevyhral" Re: SAS-Miami
![]() ![]() ![]() SAS-Miami
Pacinet : Jelikož to tiper po 20 min od napsání mého příspěvku pochopil, tak nebylo nutné nic dopisovat. Jestliže padají kurzy na jednoho či druhého, tak to asi něco znamená. A jestli si myslíš, že se v NBA prodávají zápasy, tak se začni o tuto soutěž trochu víc zajímat a přestaň na netu vyhledávat co bys kde opsal na svůj tiket. Protože jestli jsi to z úvodního příspěvku nepochopil, tak jsi asi jeden z těch, kteří potřebují vědět co mají vsadit, u koho a nejlépe i za kolik. Bez urážky.
• Stránka 1 z 1