Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Din. Moskva:Novgorod ,výhra domácích
• Stránka 1 z 1
muj tip je čistá výhra Dynamo Moskva , která si nemuže dovolit znovu prohrát pře domácím publikem Dva krát po sobě doma prohráli lev Praha a se silným celkem CSKA Moskva. Věřím ,že se dnes prosadí posily z nhl za Dynamo Moskva a především výborný střelec Ovečkin. Novgorod je 10 týmZápadní konference , má jednu z nejhorších obran z khl. Věřím že toho domácí využijí. A doufám ,že se prosadí za cska kvapil, komarov. Navíc dnes už nastoupí backstrom spoluhráč Washigton Ovečkina. Dnes si dynamo Moskva připíše 3 body a potvrdí roli favorita zápasu.
Re: Din. Moskva:Novgorod ,výhra domácích
no ty vole.. ale radši nic neříkám aby zas někdo neříkal že jen kritizuju...jen tak víc,čím víc analýz tím líp..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Din. Moskva:Novgorod ,výhra domácích
Koukám, že amnestie se projevila i na TP. Muklové chtěj prachy, tak "píšou" jak diví...
![]() Re: Din. Moskva:Novgorod ,výhra domácích![]()
Tak je tady poprvé dejte mu čas a hned ho neurážejte on na to přijde jak to psát každý nějak začinal.
![]() ![]() Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr Re: Din. Moskva:Novgorod ,výhra domácích
to jo,ale tohle je snad nějakej překlad ne?..tohle je analýza hodná fora tipsportu
![]() ![]() ![]() Re: Din. Moskva:Novgorod ,výhra domácích
Tak analýzy u tipáče to je kapitola sama pro sebe.Přesto říkám dejte mu čas nebo mu to vysvětlete.
![]() ![]() Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr Re: Din. Moskva:Novgorod ,výhra domácích
ale když se koukneš na některý analýzy na tipáči tak to se kolikrát fakt dobře zasměješ ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Din. Moskva:Novgorod ,výhra domácích
to máš pravdu to jsou komedie ale oni to myslí vážně ![]() ![]() Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr Re: Din. Moskva:Novgorod ,výhra domácích
kdo by co neudělal za 5 netů nebo kolik za to maj ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Din. Moskva:Novgorod ,výhra domácích
kdo by co neudělal za 5 netů nebo kolik za to maj
![]() Taky tam píšu, a když lidi vidí, že si v plusu a ta analýzá má nějakou úroveň, tak 130 NET v průměru za analýzu mi stačí. ![]() Re: Din. Moskva:Novgorod ,výhra domácích
já ani nevím jak tam potom funguje ten přepočet..nety/peníze nebo jak to tam je,ale kurz se tím myslím dá zvedat na to je to praktický,dřív sem na to zvedání používal goldeny u chance
![]() ![]() ![]() Re: Din. Moskva:Novgorod ,výhra domácích
za ne NETY můžeš vsázet...1 net je 1Kč
Můžeš vsázet ale i zvednou celkový kurz. A NETy se dávají podle toho, kolik lidí a za jakou sumu si to přidá na tiket.
![]()
• Stránka 1 z 1