... uz nevim

Bilance analýz: OK / KO / VOID ----- 1 / 3 / 0
Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
... uz nevim
• Stránka 1 z 1
... uz nevim
ach jo ... nevim jestli se na to sazeni vysrat, nebo ne ... tutovky mi nevychazeji a kdyz si tam jen tak za par korun hodim C. Ronaldo da 1. gol (kurz 3.10) tak toto mi vyjde a dalsi podobny veci ... to uz neni mozny, ACM doma prohraje s Fiorentinou ... Getafe neni schopne dat gol Atletiku, Sevilla prohraje s trapicim se Bilbaem, Chelsea - Liverpool (1:1) - samozrejmne jsem mel nad 2.5 golu ... no dnesek teda totalne nevysel .... DNES TOTALNE KO
![]() ![]() Bilance analýz: OK / KO / VOID ----- 1 / 3 / 0 Re: ... uz nevim
Co dodat, vy(š)ukat (projet kobru) a spát
![]() Haters don't really hate you. They hate themselves because you're a reflection of what they wish to be.
Re: ... uz nevim
![]() Tipy - viewtopic.php?f=36&t=9902
ach jo, co bys rekl na tohle: viewtopic.php?f=36&t=7877&p=50595#p50595 vsechno vyslo, jen Santos ne...
Prodavam tipy,kdo ma zajem,piste na vyhodprachyoknem@gmail.com
Tak tímhle jsme si prošli asi všichni, takže jsi neobjevil Ameriku, ale je důležítý jak jinak se z toho dokážeš poučit. Ty tzv. tutovky jsou největší paskvil, který vede právě do těchto končin. Sbírat info a hlavně hledat hodnotu v kurzu - to je oč tu běží. Možná by pomohlo právě to, co tu je prioritou - zkus psát analýzy. Získáš tím zkušenosti ve sbírání informací i zpětnou vazbu, která ti může pomoci. Navíc není na škodu chodit s kůží na trh takhle veřejně. Žere to čas, ale má to svoje značný plusy... A jedno moudro na závěr, který jsem někde vyčetl a vzal ho za vlastní (samozřejmě až po tom, co jsem získal zkušenosti): "Vyděšené peníze nikdy nevyhrají" - nebo-li nesnaž se prohru bezmyšlenkovitě hned získat zpět. Tenhle eufemismus zkrátka platí... GL ![]() Bilance: OK/KO/VOID - 39/38/4, index = +0,69. yield = +0,90%, série: 8xKO
Chlapče ser na sazeni, dej se na lolko.
každý chytrý jak opice ale hlavně že jsou všichni do jednoho tady v mínuse od té doby co začali sázet
![]() Re: ... uz nevim
Tak načo sem furt lezieš aj s Djokerom a wirthwarom?
Těžká ... ale moudrá otázka! ![]() ![]() ![]()
• Stránka 1 z 1