Sázkové kanceláře

<<

bohacikarel

Příspěvek sob 06. říj 2012 15:51:25

Sázkové kanceláře

Chtěl bych znát jaké jsou Teď v ČR AKTIVNÍ sázkové kanceláře... Nemůžete mi tady představit JEDINOU z vašich nejoblíbenějších aby se tu postupně vytvořil podrobný výčet všech??
Našel jsem tady toto, rok staré.
  Kód:
http://tipforum.cz/viewtopic.php?f=36&t=1955
Naposledy upravil bohacikarel dne sob 06. říj 2012 16:24:49, celkově upraveno 2
<<

k0udy

Příspěvek sob 06. říj 2012 16:01:10

Re: Sázkové kanceláře

v ČR máš Tipsport, Fortuna, Chance a Synottip, jeden jedno horší než druhé. Jestli chceš pořádnou SK, tak ber zahraniční jako bet365, betfair, Pinnacle..
<<

Falco

Příspěvek sob 06. říj 2012 17:26:51

Koudy má pravdu, je to tady zlodějna.
Haters don't really hate you. They hate themselves because you're a reflection of what they wish to be.
<<

Deellepe

Příspěvek sob 06. říj 2012 18:05:36

Já třebas sázím od mých 17let u Chance.

Myslím si, že klady převyšují zápory alespoň u mě. Mezi velké + patří sázky na střelce. Při skreči u tenisu kuzr 1. Celkem široká nabídka. Peníze pod kontrolou. České zákony. GC. Přehledný web. Mnoho způsobů dobití konta. Peníze si můžeš vybrat na pobočce. Není pravdou, že Chance má oproti zahraničním sázkovkám nižší kurzy. Možnost od 600Kč hrát bez manipulačního poplatku. Česko-slovenská komunita.

Mezi - patří 5% nebo 10% manipulační poplatek, někdy mi pije krev pomalé vyhodnocování sázkových příležitostí

Záleží na úhlu pohledu, ale z českých SK vede Chance na celé čáře. Pokud bys chtěl se na něco zeptat, ptej se.
<<

Neuminho

Příspěvek sob 06. říj 2012 18:16:35

Jen abych dodal Tipáč má asi dvakrát vetší nabídku než chance :-) Třeba u fotbalových zápasu abych upřesnil si u tipáče vždy vyberu co dát, u chance to tak teda není rozhodně, alespon v mém případě.
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

wirthwar

Příspěvek sob 06. říj 2012 18:35:30

Deellepe píše:Já třebas sázím od mých 17let u Chance.

Myslím si, že klady převyšují zápory alespoň u mě. Mezi velké + patří sázky na střelce. Při skreči u tenisu kuzr 1. Celkem široká nabídka. Peníze pod kontrolou. České zákony. GC. Přehledný web. Mnoho způsobů dobití konta. Peníze si můžeš vybrat na pobočce. Není pravdou, že Chance má oproti zahraničním sázkovkám nižší kurzy. Možnost od 600Kč hrát bez manipulačního poplatku. Česko-slovenská komunita.

Mezi - patří 5% nebo 10% manipulační poplatek, někdy mi pije krev pomalé vyhodnocování sázkových příležitostí

Záleží na úhlu pohledu, ale z českých SK vede Chance na celé čáře. Pokud bys chtěl se na něco zeptat, ptej se.

Můžeš prosímtě rozvést to sázení od 600 ,- bez MP? Nikde jsem o tom nenašel ani zmínku. Je to něco jako "PROFISÁZKA" u Fortuny?

Díky ^:)^
(-_(-_(-_(-_(-_(-_(-_(-_(-_(-_(-_-)_-)_-)_-)_-)_-)_-)_-)_-)_-)_-)

Obrázek Obrázek Obrázek

Obrázek
<<

Hu

Příspěvek sob 06. říj 2012 18:42:38

Deellepe píše:Není pravdou, že Chance má oproti zahraničním sázkovkám nižší kurzy.

Toto není kvalitní názor.
<<

Deellepe

Příspěvek sob 06. říj 2012 18:51:17

wirthwar píše:
Deellepe píše:Já třebas sázím od mých 17let u Chance.

Můžeš prosímtě rozvést to sázení od 600 ,- bez MP? Nikde jsem o tom nenašel ani zmínku. Je to něco jako "PROFISÁZKA" u Fortuny?

Díky ^:)^

Jde o to, že na ako tiketu musí být minimálně 2 zápasy s minimálním kurzem přes 2, a od 600Kč hraješ bez manipuláku, lez vsadit pouze na pobočce.

Zpět na Volný pokec