Sázkové kanceláře
Našel jsem tady toto, rok staré.
Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Sázkové kanceláře
• Stránka 1 z 1
Sázkové kanceláře
Chtěl bych znát jaké jsou Teď v ČR AKTIVNÍ sázkové kanceláře... Nemůžete mi tady představit JEDINOU z vašich nejoblíbenějších aby se tu postupně vytvořil podrobný výčet všech??
Našel jsem tady toto, rok staré. Naposledy upravil bohacikarel dne sob 06. říj 2012 16:24:49, celkově upraveno 2
Re: Sázkové kanceláře
v ČR máš Tipsport, Fortuna, Chance a Synottip, jeden jedno horší než druhé. Jestli chceš pořádnou SK, tak ber zahraniční jako bet365, betfair, Pinnacle..
Koudy má pravdu, je to tady zlodějna.
Haters don't really hate you. They hate themselves because you're a reflection of what they wish to be.
Já třebas sázím od mých 17let u Chance.
Myslím si, že klady převyšují zápory alespoň u mě. Mezi velké + patří sázky na střelce. Při skreči u tenisu kuzr 1. Celkem široká nabídka. Peníze pod kontrolou. České zákony. GC. Přehledný web. Mnoho způsobů dobití konta. Peníze si můžeš vybrat na pobočce. Není pravdou, že Chance má oproti zahraničním sázkovkám nižší kurzy. Možnost od 600Kč hrát bez manipulačního poplatku. Česko-slovenská komunita. Mezi - patří 5% nebo 10% manipulační poplatek, někdy mi pije krev pomalé vyhodnocování sázkových příležitostí Záleží na úhlu pohledu, ale z českých SK vede Chance na celé čáře. Pokud bys chtěl se na něco zeptat, ptej se. Re: Sázkové kanceláře
Jen abych dodal Tipáč má asi dvakrát vetší nabídku než chance
![]() Re: Sázkové kanceláře
Můžeš prosímtě rozvést to sázení od 600 ,- bez MP? Nikde jsem o tom nenašel ani zmínku. Je to něco jako "PROFISÁZKA" u Fortuny? Díky ![]() Re: Sázkové kanceláře
Toto není kvalitní názor. Re: Sázkové kanceláře
Jde o to, že na ako tiketu musí být minimálně 2 zápasy s minimálním kurzem přes 2, a od 600Kč hraješ bez manipuláku, lez vsadit pouze na pobočce.
• Stránka 1 z 1