podvodníci a zlatokopové
Nechtěl sem to sem psát,ale už mně začínají ti podvodníci a rádoby pomocníci při vsázení srát...nešlo by je zabanovat?
Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
podvodníci a zlatokopové
• Stránka 1 z 1
podvodníci a zlatokopové
Nechtěl sem to sem psát,ale už mně začínají ti podvodníci a rádoby pomocníci při vsázení srát...nešlo by je zabanovat?
Re: podvodníci a zlatokopové
to se asi nepovede, nalakt je na osobni setkani a tam je skopat.
jinak souhlas. Prodavam tipy,kdo ma zajem,piste na vyhodprachyoknem@gmail.com
Re: podvodníci a zlatokopové
Tohle je bohužel největší svízel, pokud provozujete nejčtenější diskusní fórum na jakékoli téma.
Okamžitě se toho chytají různí spameři a podvodníčci ![]() Koukám sem snad 100 denně. Mažu a banuju jak šílenej. Bohužel jinak než takhle se tomu zabránit nedá. Budu rád, když mi napíšete zrpávu, když něco takového zahlédnete. Nemůžu tu být nonstop a tak se občas stane, že něco buď přehlédnu úplně, nebo si toho všimnu až pozdě. Re: podvodníci a zlatokopové
OK..jasně Petře...nemyslel sem to zle...vím že se nedá stihnout vše...ale rád ti s tím pomůžu
• Stránka 1 z 1