|
|
Prostě pokec jen tak - o čemkoli
úte 07. srp 2012 14:41:26 od bojller
At se nam nezkratej zily, prece nebude den bez sazek, ne? 3 Avai v ABC - Nad/Pod 2.5 gólu (Na Výhru Pod 2.5 gólu @ 1.9) BRA 2. liga KO4 Cobreloa v Tacuary - Nad/Pod 2.5 gólu (Na Výhru Pod 2.5 gólu @ 1.8) KO CopaSudAmericana 2x 5 Olimpia v Danubio - Nad/Pod 2.5 gólu (Na Výhru Pod 2.5 gólu @ 1.7) KOkursy jsou na vsechny 3 undery jinde vyssi, pac v AKO na betfairu me drbou o desetinky, vlastne vy co sazite u ceskejch SK to znate Feyenord-Dynamo Kyjev, oba gol @ 1.75 KO (volam Kumanovi, takhle ne  ) Holt kdyz se dari, tak se dari
Naposledy upravil bojller dne stř 08. srp 2012 3:19:19, celkově upraveno 2
úte 07. srp 2012 14:53:33 od nio313
Ten Feyenoord (Ned) - Din. Kyjev sa mi pozdáva...prečo nie. Ja dnes dám Debrecen (Hun) - BATE (Blr) 1, BATE mala toho šťastia až až...a naviše Borisovu dnes budú chýbať 3.klúčový hráči.
úte 07. srp 2012 18:17:07 od k0udy
Wolsfburg @ 1.60 - hraje se už za pár minut
úte 07. srp 2012 20:35:29 od Neuminho
k0udy píše:Wolsfburg @ 1.60 - hraje se už za pár minut
Dal som v 80. minutě under 1,5 kurz 1.70  Takže dobre na zápas jsem koukal a Wolfsburg mel tak 2-3 velké šance, byla znát absence Helmese či ten odchod Mandžukiče  ) Olič prostě není dobrý utočník a novou posilu Base Dosta tam myslím ani Magath neposlal, přičemž keby on hrál možno by ten výsledek trošku ovlivnil minulý rok za Heerenveen v Nizozemsku ve 32 zápasech 30 golu a na lavičce byl. Okrem českeho tria Pilař hrál první poločas celý, Jiráček celý první poločas a nejakou dobu i druhý a Polák asi posledních 30 minut. No snad jediný kdo hrál dobře a líbil se mi ako hrál byl Dejagah, který nastoupil na druhý poločas, naopak Kahlenberg, který také nastoupil na druhý poločas byl asi nejvetší propadák čeho se dotkl to bolo jak se říká f*iči. Takže dneska Wolfsburg zahrál katastrofálně, Wolfsberger mal i více tutovek. Výsledek zápasu Wolfsberger AC (WAC St. Andra) - VFL Wolfsburg 1:0
úte 07. srp 2012 20:57:26 od k0udy
Neuminho píše:k0udy píše:Wolsfburg @ 1.60 - hraje se už za pár minut
Dal som v 80. minutě under 1,5 kurz 1.70  Takže dobre na zápas jsem koukal a Wolfsburg mel tak 2-3 velké šance, byla znát absence Helmese či ten odchod Mandžukiče  ) Olič prostě není dobrý utočník a novou posilu Base Dosta tam myslím ani Magath neposlal, přičemž keby on hrál možno by ten výsledek trošku ovlivnil minulý rok za Heerenveen v Nizozemsku ve 32 zápasech 30 golu a na lavičce byl. Okrem českeho tria Pilař hrál první poločas celý, Jiráček celý první poločas a nejakou dobu i druhý a Polák asi posledních 30 minut. No snad jediný kdo hrál dobře a líbil se mi ako hrál byl Dejagah, který nastoupil na druhý poločas, naopak Kahlenberg, který také nastoupil na druhý poločas byl asi nejvetší propadák čeho se dotkl to bolo jak se říká f*iči. Takže dneska Wolfsburg zahrál katastrofálně, Wolfsberger mal i více tutovek. Výsledek zápasu Wolfsberger AC (WAC St. Andra) - VFL Wolfsburg 1:0
zápas jsem neviděl, pojebali mi tiket.. Wolsfburg u mě skončil, když neporazí ani Rakousky podprůměrný Wolfsberger, který navíc už hraje ligu takže do toho zápasů ani určitě nešel na plno...
úte 07. srp 2012 23:51:55 od Philip Marlowe
Bragantino - Ipatinga, 2. braz. hcp -1, hráči Ipatingy údajně nedostali 3 měsíce ani real, poslední match prohráli 0:6, u Fortuny kurz přes 2.
_______ He must be, to use a rather weathered phrase, a man of honor, by instinct, by inevitability, without thought of it, and certainly without saying it. He must be the best man in his world and a good enough man for any world
úte 07. srp 2012 23:56:16 od Neuminho
Tak abych doplnil ještě třetí zápas z 2. Brazilské, který hraju pro změnu já... América RN - Atlético PR ---> Oba týmy vstřelí gol s kurzem 1.80 což je velice slušné  Vysvetlovat to tu nehodlám, pro sebe to zanalyzované mám a vím proč to hraju  Tak GL aj vám
stř 08. srp 2012 0:01:04 od Philip Marlowe
Neuminho píše:Tak abych doplnil ještě třetí zápas z 2. Brazilské, který hraju pro změnu já... América RN - Atlético PR ---> Oba týmy vstřelí gol s kurzem 1.80 což je velice slušné  Vysvetlovat to tu nehodlám, pro sebe to zanalyzované mám a vím proč to hraju  Tak GL aj vám 
Mrknul jsem se na statistiky a přehled zraněnejch hráčů, myslím, že Ti to klapne. Držím palce.
_______ He must be, to use a rather weathered phrase, a man of honor, by instinct, by inevitability, without thought of it, and certainly without saying it. He must be the best man in his world and a good enough man for any world
stř 08. srp 2012 0:15:27 od Neuminho
Philip Marlowe píše:Neuminho píše:Tak abych doplnil ještě třetí zápas z 2. Brazilské, který hraju pro změnu já... América RN - Atlético PR ---> Oba týmy vstřelí gol s kurzem 1.80 což je velice slušné  Vysvetlovat to tu nehodlám, pro sebe to zanalyzované mám a vím proč to hraju  Tak GL aj vám 
Mrknul jsem se na statistiky a přehled zraněnejch hráčů, myslím, že Ti to klapne. Držím palce.
Tak na to já nekoukal, lebo na betinfo.cc toto info sice je, ale už jsem byl svedkem kdy ve finské lize byli u jednoho zápasu skoro všechny absence blbě podle toho co tvrdil teda ten co to dává na betinfo, pak je možnost koukat na jejich stránky tech klubu co hrají a zapnout translate google avšak beztak to je jen hledání a ani to tam nakonec být nemusí a to se mi fakt moc chce teda hledat to na těch webkách... pak leaguespy, které bohužel nemám :-/ a našel jsem akorát pravdepodobne sestavy na jednom Brazilskem foru ty jsem srovnal s počtama startů hráčů v teto sezoně na soccerway a vyzerá to podle toho, že by meli být oba týmy takmer v nejlepších sestavách no nevim... Atletico PR me zarazilo akorát že tam není v sestavě pravdepodobne hráč Paulo Baier, ale jinak to vypadalo OK... ty máš info odkial ?
stř 08. srp 2012 22:22:04 od Neuminho
Neuminho píše:Tak abych doplnil ještě třetí zápas z 2. Brazilské, který hraju pro změnu já... América RN - Atlético PR ---> Oba týmy vstřelí gol s kurzem 1.80 což je velice slušné  Vysvetlovat to tu nehodlám, pro sebe to zanalyzované mám a vím proč to hraju  Tak GL aj vám 
Výborně z 6 golovek ani gol, tak na facku klucí z Americy RN škoda... k oba gol to tady mělo hodne blizko, ale bohužel to nepadlo, alespon se na to dalo koukat, když už nic jineho  ) No nic iděme dál. Výsledek 0:2
Zpět na Volný pokec