Taky jasně doporučuji

, podle mě naprosto jasně nejlepší česká sázková kancelář, i když ty zahraniční jsou pro tebe výhodnejší, kde neplatíš manipulák a mají o dost vetší nabídku, ale taky si u nich nemužeš dojit na pobočku a toto. Z těch zahraničních bych řekl že nejlepší jsou

,

a

, ale ti ( Pinnacle ) mají oproti tem dříve zmineným dvoum o dost ale fakt o dost menší nabídku, ale zase je to sazková kancelář, která má bezkonkurenčne nejvyšší kurzy, ale dají se tam sazet jen solo sázky, tedy 1 zápas 1 tiket.
Okolo těch českých sázkovek, abych se k tomu vrátil

nedoporučuji kvuli nižšímu počtu live sázek oproti tipáči a mají opět o dost chudší celkovou nabídku než tipsport, porovnavam zejmena nabídku na fotbal, kde tipsport má myslím širší nabídku lig, hlavně momentálně třeba přátelských utkání vypisuje dvakrát více než chance, další vec u fotbalových zápasů pak na každý zápas vypisuje zhruba 2x tolik veci co chance, takže tam si pokud fakt chceš vždycky vybereš co dát

) Další vecí u tipsportu je to, že je tam udělána jejich vlastní liga sázkařů a pokud se ti bude dařit a dostaneš se do tech vyšších souteží hraješ tam pak i o nejaké ceny + na Tipsportu také mužeš psát analýzy, za ktere te odmeni bonusovými body ( nety ), za ktere pak mužeš normálne vsázet a vyhry už si zvolíš jestli chceš v korunách nebo opet v netech, podmínkou k uznání analýzy je k tomu dát tiket s daným zápasem vsazený alespon za 30 Kč. Tipsport take nabízí sledování přenosů z ruzných sportů narozdíl od chance třeba. A když vsadíš u tipsportu za 777Kč a víc s tím že máš celkový kurz tiketu alespon 2 neplatíš manipulační poplatek.
Okolo Fortuny, tam jsem nikdy nesazel, ale když jsem namatkove prochazel nabídku, taky je prostě ta na tipáči vetší a to je pro mě asi nejvíce rozhodující fakt u našich sázkových kanceláří.
Okolo těch bonusů

Rozhodně by mi nevadilo kdyby jsi se regl přeze mě dostal bych za tebe 500 netů na tipáči, musel bych ti ale poslat pozvánku na email tvuj, který nevím, mi dyžtak napiš osobku

a ty by jsi se přes ten email pak registroval k tipsportu...