Dotaz, zařazení mezi analýzy...

<<

Philip Marlowe

Příspěvek čtv 07. čer 2012 14:44:02

Dotaz, zařazení mezi analýzy...

Není mi úplně jasné respektive nepřišel jsem na to jak zařadit svůj příspěvek mezi analýzy? Poradí mi prosím někdo? Díky!
_______
He must be, to use a rather weathered phrase, a man of honor, by instinct, by inevitability, without thought of it, and certainly without saying it. He must be the best man in his world and a good enough man for any world
<<

Petr Jeník

Příspěvek čtv 07. čer 2012 15:46:47

Re: Dotaz, zařazení mezi analýzy...

Dělám to já
Tak 5krát až 10krát za den sem skočím a nové analýzy kontroluju, přiděluji jim hvězdičky a dávám mezi aktuální analýzy
Jinak by to dopadlo tak, že tam budou úplný hovadiny a reklamní spam.
Po pravdě, i tvou analýzu jsem chtěl přesunout do odpadu protože to není nic než reklama na tvůj web a analýza je navíc zkopírovaná právě z tvého webu :(
Už to nedělej!
<<

Philip Marlowe

Příspěvek čtv 07. čer 2012 16:04:37

Díky za odpověď. A jaká jsou tedy pravidla? Upřímně, nenapadlo by mě, že bude vadit,že analýza je někde umístěna duplicitně. Za předpokladu, že je psaná, což je, podle nejlepšího přesvědčení autora a obsahuje relevantní data.
Bude vadit i pokud se přímo v textu nebudu odkazovat na můj web a analýza bude duplicitní?
_______
He must be, to use a rather weathered phrase, a man of honor, by instinct, by inevitability, without thought of it, and certainly without saying it. He must be the best man in his world and a good enough man for any world
<<

Petr Jeník

Příspěvek čtv 07. čer 2012 17:47:09

Tak dobře to určitě není
Vyhazov nedostaneš, protože ta analýza je dobrá, ale nepočítej s např. s cenou do soutěže
Odkaz na stejnou někde jinde nedávej. Neprospívá to ani tobě ani TipFóru.
Pokud chceš odkázat na svůj web, dej si odkaz do podpisu.
<<

Philip Marlowe

Příspěvek čtv 07. čer 2012 18:26:51

ok, díky, líbí se mi to jednání na rovinu. Odkaz do podpisu a jinde analýzy kromě Tipfóra zveřejňovat nebudu. Analýzy se snažím psát poctivě, docela mě překvapilo, že jedna zabere i několik hodin, pokud jeden čerpá informace i ze zahraničních serverů. Přiznám se, ale že nemám sílu jí potom přestylizovávat. Jinak mě ještě něco napadlo, dovolím si Ti poslat PM, abych tady zbytečně neprudil ostatní textem, který se bezprostředně netýká tipů.
_______
<<

Fishman

Příspěvek čtv 07. čer 2012 20:48:54

Pěkné stránky ;;) ^:)^ :-bd :-bd :-bd
NHL
Canuuuuuuuuuuuuuucks Obrázek
Obrázek

Zpět na Volný pokec