Minnesota Wild - New York Rangers 02:00

<<

nio313

Příspěvek úte 27. bře 2012 13:38:31

Minnesota Wild - New York Rangers 02:00

Obrázek Minnesota Wild - New York Rangers Obrázek 02:00

Po pár kolách mi nedá a zo zajtrajšej ponuky si jeden zápas v peknom kurze určite zahrám. Po prezretí zajtrajšej ponuky sa mi celkom zapáčil zápas New York Rangers vs Minnesota. Bude to prvé stretnutie medzi týmito dvoma tímami v tomto ročníku. Naposledy sa Rangers a Minnesota stretli niečo pred rokom v druhej polovici základnej časti na ľade Rangers. Minnesota si z tohto zápasu odnášala výhru v podobe 1:3. Rozhodne preliezať v akej situácii bol domáci tým nebudem, podstatné je v akej je dnes a s čím do zajtrajšieho zápasu nastúpia. Situácia je taká že Pittsburgh začal naberať na obrátkach v druhej polovici sezóny a preliezol celú polovicu tabuľky. Len na začiatku roka na 20012 sa nachádzal na 10 priečke. Po včerajšom víťazstve nad NJD ho od prvej pozície v Atlantickej divízii delí len jeden bod (100b) a zároveň tak v celkovej Východnej konferencii. Aby som neodbiehal Rangers sa nie veľmi podarenej sérii zápasov vonká vrátil na domáci ľad, kde odohral sériu siedmych zápasov. Výsledná bilancia 4 výhry 3 jednoznačné víťazstvá jedno po predĺžená a 3 prehry. Posledný zápas si to Rangers nasmeroval do Toronta. Toronto sa po poslednej výhre v New Jarsey trocha oklepal a dalo sa čakať že doma budú nepríjemným týmom. Aj napriek tomu že New Yourk vonká v posledných zápasoch pohorel ,nám stávkové kancelárie ponúkli trocha divný kurz na NYR @1.95 a na víťaza @1,50 čo som teda neriskol. Rangers predposledne totálne zbabral domáci zápas s Buffalom 1:4 v poslednom doslova vydrel víťazstvo nad Torontom 3:4p. Marian Gáborík sa postaral o dva presné zásahy a v nájazdoch rozhodol Callahan.

Zranenia
Rangers Mats Zuccarello ,Cullen, Guillaume Latendresse, Pierre-Marc Bouchard (otras mozgu / triesla), Jaroslav Palmer (horná časť tela) a Mike Lundin .Minnesota Justin Falk, Niklas Bäckström, Jared Spurgeon, a Matt Kassian všetci v poslednom zápase

Je tesne pred koncom základnej časti Rangers čaká ďalšie stretnutie na ceste...Cieľ by mal byť jasný zabojoať o udržanie v cele tabuľky. Stavková ponúkli kurz niečo cez dva a ja si ho skúsim zahrám.

New York Rangers @2,05
Naposledy upravil nio313 dne stř 28. bře 2012 3:18:43, celkově upraveno 1
<<

nio313

Příspěvek úte 27. bře 2012 13:59:42

Re: Minnesota Wild - New York Rangers 02:00

Pittsburgh a Rangers by dmes mali ísť do plných
<<

nio313

Příspěvek stř 28. bře 2012 3:17:24

Re: Minnesota Wild - New York Rangers 02:00

2:3 OK #:-S