Sázíte někdo pravidelně na volejbal?

Tady přikládám poslední 3 tikety

Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
• Stránka 1 z 1
Sázíte někdo pravidelně na volejbal? Já sem začal sázet live na handicap na sety a to tak, že počkám po prvním setu a pak přičtu 2,5 setu těm co první set nevyšel
![]() ![]() ![]() Tady přikládám poslední 3 tikety ![]() Re: Sázíte někdo pravidelně na volejbal?
nooo, zajimave...musim to omrknout, z toho popisu jsem to moc nepochopil asi
![]() Re: Sázíte někdo pravidelně na volejbal?
uz to chapu...to znamena, ze tym, ktery prohral 1. set uhraje alespon 1 set...hmmm, pravda, ted jsem koukal na bet365 a ze 4 utkani to u 3 dopadlo OK
Re: Sázíte někdo pravidelně na volejbal?
Tak jsem to vyzkousel dnes rano a musim rict, ze po prvnim setu se kurz na +2,5 vubec nevypsal a když byl vypsany, tak nestoupl nad 2 až do stavu 12:16 v druhem setu.
Ja obcas kdyz se na zapas divam sazim live undery a overy pripadne kdo prvnidosahne bodu(10,15)..vychazi to pekne
Kurz přez 2 je většinou když prvni set skončí velkým rozdílem jako je třeba 25:17 ![]() Re: Sázíte někdo pravidelně na volejbal?
To zní velmi dobře a dokonce to i funguje, pls ještě poraďtě, které sázkovky vypisjou hodně livka na volejbaly...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Sázíte někdo pravidelně na volejbal?
na bet 365 je toho dost...
právě, že toho moc nemá... ![]() Re: Sázíte někdo pravidelně na volejbal?
prijde ti na nedeli odpoledne 4 soubezne hrane zapasy malo???
• Stránka 1 z 1