Zamčené téma na LeagueSpy...
Zajímalo by mne, proč je zamčené téma na „LeagueSpy je fakt světový“
orim72
Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
• Stránka 1 z 1
Zajímalo by mne, proč je zamčené téma na „LeagueSpy je fakt světový“
orim72
Re: Zamčené téma na LeagueSpy...
Myslím, že jsem to tam napsal celkem jasně.
Jen bych ještě rád doplnil:
Pokud v dalším příspěvku od uživalete orim72 nebude vyjmenovaná jím zmiňovaná "hromada webů, které nabízejí totéž co leaguespy ale zdarma", téma opět zamykám, protože tohle dohadování nemá nejmenší význam. Re: Zamčené téma na LeagueSpy...
Milý Jeníků,
vzhledem k Tvé úzkoprsostí se nebudu příliš rozepisovat. Nemá to cenu. Já jsem se pouze ptal, v čem tkví ta světovost. Možná se hodí pro 20korunové sázkaře. A když píšeš o tom, že v Čechách nemá úspěch, tak to bude asi proto, že Češi mají více rozumu než-li Turci, Poláci atd... Nehodlají platit za něco, co si najdou zdarma. A se závistí to rozhodně nemá co dělat. Jestli si někdy v životě sázel, tak bys měl vědět, že příliš mnoho sofistikovanosti je hodně na škodu. Já jsem ještě zažil, když mi kurzy počítali na kalkulačce. Stačila mi brožurka s tabulkami... a vyhrávalo se! A ještě něco: Kdyby byl tak světový, určitě bych se o něm dočetl na renomovaných sázkařskych fórech, webech portálech nebo ve vyhledávačích!!! Co to znamená? Teď je na něm on-line možná 25 uživatelů, jak je tomu i tady! No vida, nakonec jsem se rozepsal ![]() P.S. Linky Ti sem házet nebudu, protože Ti nechci zkazit světové iluze! Klidně si zamkni tohle téma nebo mne smaž v administraci, je mi to fuk. Já Ti přejí jen to nejhorší aby Tě obešlo a to nejlepší potkalo. Měj úspěch s Tipforem.cz, měj úspěch s CZ Fotbal nebo s LeagueSpy. Měj se fajn orim72
Další blábol o ničem
Odkazy na weby, které nabízejí totéž ale zdarma nevložíš protože takové weby prostě nejsou a to z tebe dělá hlupáka. Ona světovost, kterou mi tu stále předhazuješ, byla doplněna smajlíkem a čínskými znaky a i text v onom příspěvku jsem jasně napsal tak, aby bylo patrné, jak to myslím. Tedy jako raritu v podobě přeložení webu do čínštiny. Z toho co píšeš, jde opravdu pouze o holou závist a zášť. Končím tuhle diskusi a jak jsem řekl téma zamykám.
• Stránka 1 z 1