NYR - NSH ??? co si myslite?
mozete niekto hodit preview zo zapasu strasne ma to laka na Rangers co si myslite?

Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
• Stránka 1 z 1
mozete niekto hodit preview zo zapasu strasne ma to laka na Rangers co si myslite?
![]() ![]() ![]() Re: NYR - NSH ??? co si myslite?
Času dosť už to prezerám odhora dole ...jedno viem že toto nieje premňa až tak zaujímaví zápas.
NY je po 43 zápasoch na prvom mieste Východnej konferencie. Boston stráca 1 bod a bude hrať ešte 2 zápasy. Je otázka ako sa tým NY k tomuto zápasu postavia. Ak budú na cele tabuľky chcieť zotrvať bude dnes musieť aspoň ten bodím uhrať. Nashville Predators je 6 pozícii s 3 bodovím nádskokom na Los Angeles Kings ktorý už odohral 45 kolo. Nashville ho dnes len bude hrat a nejak ho posledné dna postupujúce týme neohrozia. Ja by som skúsil 1bránka 10+ @1.95 1tr -1,5 a možno zariskoval zápas -4.5 za @2.25. Doma sa im v zájomných nikomu nedarý ale to si si už pravdepodobne všimol.Nashville má celkom formu. Preto hrať na výťaza nebudem. Naposledy upravil nio313 dne úte 17. led 2012 14:39:27, celkově upraveno 1
Re: NYR - NSH ??? co si myslite?
Dnes by mali zabojovať Washington Capitals ,Pittsburgh Penguins, Toronto Maple Leafs ,
Carolina sa prepadá a na postup asi už nedosiahne . NY Islanders je na predposlednej 14 pozícii ![]() ![]()
• Stránka 1 z 1