Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Pitsburg - Detroit
• Stránka 1 z 1
Co poviete na zajtrajsi zapas v NHL? Rozmyslal som nad 1vz som zvedavy na vase nazory . Popripade skusim S.Crosbyho .
Re: Pitsburg - Detroit
Více věřim Pittsburgu poslední dobou na Detroit celkem umí za střelce hraju Neala a Crosby taky nemusí být špatná volba za hosty by se mohli prosadit Datsyuk nebo Franzen jinak si myslim,že padne Over a bude to pěkná přestřelka...
![]() Re: Pitsburg - Detroit
Celkem umí
![]() ![]() ![]() Re: Pitsburg - Detroit
Nevim co to tu meleš za ptákoviny z posledních 5ti vzájemných duelů nad nimi 4x vyhráli tzn.,že na ně asi docela umí zahrát ten nickname ti fakt padne jak ušitej.Zraněné hráče má ale za zmínku stojí pouze Crosby a Staal pens ale ukázali,že i bez Crosbyho to jde.Navíc Pens více táhnou Neal s Malkinem než Crosby.By mě moc zajímalo kolik zápasů NHL si dohromady viděl já čumim totiž každou noc pokud nemam noční šichtu ty amatére... koukám do jiných topiců co si přispěl a musim říct,že všude meleš totální hovna a tedy vítej v mém ignoru zdar ![]() Re: Pitsburg - Detroit
Takze páni Crosby hrat nebude urcite proti DET aby ste to mali na vedomí tento zapas by som radsej vynechal ale na over +5.5 by som si vsadil vcelku reálne
pacient . Odkial mas ze Crosby hrat nebude ? A co Malkin? Dal som 1vz . Uvidime . Myslim ze domace prostredie ma len "malu" vyhodu ...
Crosby určitě nenastoupí stále se u něj projevují potíže po otřesu mozku i když bych byl samozřejmě rád kdyby nastoupil .
![]() ![]() Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr Re: Pitsburg - Detroit
Nejhorší věc co se dá vsadit je střelec z Detroitu jelikož tam dava každý zápas uplně někdo jiný
![]() ![]() ![]()
• Stránka 1 z 1