Liga mistrů
Bate Borisov - AC Milán 2
Arsenal - Marseille 1
Villareal - Man. City 2
Trabzonspor - CSKA Moskva 2
Dortmund - Olympiakos 1
Co vy na to?
Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Liga mistrů
• Stránka 1 z 1
Liga mistrů
Hoši, předběžně vybráno na Ligu mistrů, takže:
Bate Borisov - AC Milán 2 Arsenal - Marseille 1 Villareal - Man. City 2 Trabzonspor - CSKA Moskva 2 Dortmund - Olympiakos 1 Co vy na to? Re: Liga mistrů
Trabzon
![]() Re: Liga mistrů
Nejvíce bych se bál asi Dortmundu, jinak mi to příde dost pravděpodobné
Re: Liga mistrů
Dortumnd no bet, tam bych spíš viděl neprohru Olympiakosu v HCP.
AC budu dávat i já, Arsenal si myslím, že by měl taky vyhrát, City bych nedával, CSKA X2. Re: Liga mistrů
dortmund olymp oba gol, AC jasný,arsenal uz sazet nebudu po tom co mi minule v nastaveni rozjebali tiket,cska ma slusnou fazonku aj v lize takze dvojka a city mozna over bych dal
ten dortmund já myslel, že tam bude větší kurs, a když sem to psal, tak sem zjistil, že je tam 1,35 a iž sem to měl napsaný
no já myslím, že CSKA je jasný, AC a Arsenal taky, jednak Arsenal se už zvedá, porazil Chelsea a ten M. City by měl taky taky maj formu, díky za rady Re: Liga mistrů
Milánské AC v úterý zajíždí v rámci Ligy mistrů na hřiště BATE Borisov, kde mu možná bude chybět Kevin-Prince Boateng. Ghanský reprezentační záložník si ze včerejšího utkání v Římě odnesl poraněné koleno.
![]() Re: Liga mistrů
No tak nakonec bych řekl z těch zápasů co jse tu psali ACM a Arsenal dle mě pohodlná vyhra CSKA raději X2, na Villarealu to muže skončit jakkoli raději no bet a Dortmund smrdí plichtou.
a jak vidíš Valencie - Leverkusen 0? je to dost pravděpodobné, ten Dortmund pro mě taky NB, City asi over a jinak AC, Arsenal to sou pro mě jasný výsledky...tak uvidíme no
Valencia už musí vyhrát pokud chce ještě postoupit ze skupiny. Má strátu 4 body právě na Leverkusen, takže podle mě 1
![]()
• Stránka 1 z 1