Nový design Chance - jak se vám líbí?

Jak se vám líbí?
Mě osobně hodně.

Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
• Stránka 1 z 1
Kdo sází u
![]() Jak se vám líbí? Mě osobně hodně. ![]() Re: Nový design Chance - jak se vám líbí?
je to dobré,hlavně "poslechli" aby udělali lehce dostupnou zítřejší nabídku,ne jak do teď kdy to šlo jenom otevřít v pdf formátu a bylo tam vše,dost nepřehledné.Tohle už je mnohem lepší,myslím že vzhledově jsou "na špici",obsah už je o trošku horší,ještě zapracovat na LIVE sázkách(zvětšit jejich počet) a bude to dobré... i ten tiket co vsázím přímo na obrazovce je oproti minule super(dřív byl v jiném okně)
![]() ![]() ![]() Re: Nový design Chance - jak se vám líbí?
Jo je to dobrý...trochu sem tápal ale to vždycky...jinak fajn
![]() Re: Nový design Chance - jak se vám líbí?
Jo a navíc mi připsali 400,- na volný tiket...ani nevím za co...snad něco věrnostního?...nebo to dostal každý?
Re: Nový design Chance - jak se vám líbí?
Taky jsem nic nedostal jsi těch 400 asi musel vykouzlit, jinak vzhled celkem pěkný i když nahled tiketu docela copyright fortuna a trošku veselejší barvy by nehrozili, ale i tak je to o neco hezčí, ikdyž lidi co tam lezou na forum to uplně jednoznačne odsoudili a že to stojí za uplný howno a že to chtěj dat na staro opět
![]() Re: Nový design Chance - jak se vám líbí?
to udělali určitě kvůli mě, jsem se tam včera registroval..
![]() ![]() Re: Nový design Chance - jak se vám líbí?
A nebyly to náhodou ovárky? Nepůjčoval jsi náhodou někdy někomu své reg. číslo a já ho mám pořád zavedené a poslal jsem jim ho zase? Re: Nový design Chance - jak se vám líbí?
ne ne Petře...to bylo jen jednou,ten dotyčný nebyl ani v desítce
• Stránka 1 z 1