Varování - všichni čtěte

Vzhledem k tomu, že se toho dnes moc neděje, tak jsem si dovolil hodit sem tuhle blbůstku, která mě opravdu pobavila

Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Varování - všichni čtěte
• Stránka 1 z 1
Varování - všichni čtěte![]() Vzhledem k tomu, že se toho dnes moc neděje, tak jsem si dovolil hodit sem tuhle blbůstku, která mě opravdu pobavila ![]() Re: Varování - všichni čtěte
kravina a pokavaď je to doopravdy pravda, tak je dotyčný idiot, což si myslím, že první varianta bude správná
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Varování - všichni čtěte
Ajaj - Jay to nepochopil, nebo nedočetl až do konce.
Jasně že je to vtip Re: Varování - všichni čtěte
já to dočetl až do konce, ale moc vtipný mi to totiž nepřijde, já mám rád trochu jiný vtípky
a jaký? Jako třeba : potkají se dva..první řekne dobrý den a druhý nápodobně....
![]() ![]() ![]() Re: Varování - všichni čtěte
To bylo něco z toho slabšího soudku ![]() Re: Varování - všichni čtěte
dobrý..já se pobavil
![]() ![]() ![]() taky sem jeden s podobnou pointou hodím Manželství má jednu obrovskou výhodu a to že si můžeě zaprcat kdy chceš...například v loni se mi nechtělo vůbec ![]() Re: Varování - všichni čtěte
Telefonát do bordelu. "Honíte čůráky?" "Ano honíme." "Tak si mě chyťte."
![]() ![]() ![]() Re: Varování - všichni čtěte
Super-
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Varování - všichni čtěte
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Varování - všichni čtěte![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
• Stránka 1 z 1