Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
kurz 1,80
• Stránka 1 z 1
Re: kurz 1,80
Já myslím že by to klidně mohlo vyjít,ale je to můj názor...
![]() Re: kurz 1,80
Pokud Ljubičičovi bude chodit první podání tak si myslím, že je to reálné!!! Chci se zepat - myslíte, že je reálné, aby Melzer potrápil Federera (třeba ho porazil)?? Já jsem viděl Melzrovi zápasy a hrál celkem slušně!! Názory prosím
![]() Analýzy: 2 OK - 2 KO
![]() ![]() ![]() ![]() Re: kurz 1,80
Samozřejmě možné to je stejně tak jako u jiných matchů,ale zde si netroufám tipnout... ![]() Re: kurz 1,80
Melzer má taky docela fazonu...vloni na USopen a pak v Paříži s ním dokázal jít aspon jednou do tiebreaku
Díky moc, kurz je 7 asi to zkusím za nějakou tu malou kačku
![]() ![]() Analýzy: 2 OK - 2 KO
![]() ![]() ![]() ![]() Re: kurz 1,80
Neřekl bych,Federer tady hraje zatim hodně dobře,set možná Melzer uhraje ale Fedexe neporazí
a ohledně toho Nadala,tam to bude těžké Nadal je na antuce nejlepší na světě a tady ukazuje že právem,když bezproblemu smetl Nieminena (6-2,6-2)i Gasqueta(6-2,6-4),který je určitě antuce o něco lepší než Ljuba.No a jako Ljubovi celý zapas servis nebude chodit což nechodí skoro nikomu a nadal k tom umá celkem solidní returny....bal bych se ,ale vyjit to muže
hezky no:) Fedexe asi rozhodilo to lečení Melzera hned v druhým gemu
![]() ![]() Re: kurz 1,80![]() ![]() ![]() Analýzy: 2 OK - 2 KO
![]() ![]() ![]() ![]()
• Stránka 1 z 1