TipForum tikety - pátek 28.1.

Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
• Stránka 1 z 1
Tak tradičně přidávám první z dnešních tiketů, poskládaný z tipů zde na TipFóru
![]() Re: TipForum tikety - pátek 28.1.
Mozem sa spytat co znamena to Trefy: Chyba? o tom som este vobec nepocul... ani o ten stavkovej Chance
Re: TipForum tikety - pátek 28.1.
Chvíli mi travalo, než jsem přišel na to, na co se vlastně ptáš
![]() Musím to vzít od začátku. Mám to vsazené v Kombiku. To znamená, že mám 4 skupiny - A,B,C,D - v každé z nich několik zápasů. Aby byla skupina výherní, musí v ní vyjít všechny zápasy. Pokud vyjdou všechny zápasy ve více skupinách, bude se navíc násobit kurz mezi těmito celými skupinami. Dole pak je rozpis, kolik jsem si vsadil na jednotlivé skupiny a jejich kombinace. Já si dával 8 korun na dvojice, 4 koruny na trojice a 2 koruny na čtveřici. Na tiketu je pak rozepsané, kolik můžu vyhrát, pokud správně tipnu všechny 4 skupiny, nebo jen 3, nebo jen 2. A to jsou ty trefy. No a chyby jsou počty skupin, které netrefím. Napři pokud trefím 3 skupiny a bude tedy mít chybně 1 skupinu, můžu vyhrát 275 - 369 korun. Kolik to bude záleží na tom, které z těch skupin to budou (každá z nich má jiný výsledný kurz) Snad jsem to vysvětlil srozumitelně ![]() Re: TipForum tikety - pátek 28.1.
akože chápal som že to je rozpis, ale u nás sa to bere trošku inak, neviem ak ste tipovali niekedy v nike alebo fortune tak viete
![]() ![]() Re: TipForum tikety - pátek 28.1.
Ono je to v podstatě stejný
U Fortuny a Nike to mají rozepsaný přesně podle skupin takže při větším kombiku máš plachtu dlouhou jak tejden před vejplatou a stejně tě zajímá jen to, kolik vyhraješ v případě, že budeš mít 1,3,4... chyby. Takže takhle mi to vyhovuje víc. Tak jako tak ani u jedné ČR sázkovek nesázím kvůli poplatkům, který mě tam rozčilujou. Tedy s víjímkou těhlech drobáků u Chance, která má tyhle pěkný tikety, které tady na fóru můžu vystavovat. Kurzy stojej za hovno, málo vypsaných příležitostí a každý tiket o 5% dražší, než kdekoli za hranicema. Normální sázky dávám u ![]() ![]() Re: TipForum tikety - pátek 28.1.
ja som na Bwin, Nike... a rozmyslam o bet365.
![]() Re: TipForum tikety - pátek 28.1.
Tak a tady je druhý z dnešních tiketů
![]() ![]() Re: TipForum tikety - pátek 28.1.
Tak dnes třetí den po sobě červená čísla a co se týká celkových statistik, i v nich se kvůli těmto třem dnům začínáme blížit nebezpečně k hranici mezi ziskovostí a ztrátovostí.
Tentokráte mě zklamal především tým Aue, který druholigovm německém zápasu nastoupil doma proti týmu z Osnabrucku a naprosto nečekaně a zbytečně podlehl 0:1, kdy branka padla až těsně před závěrečným hvizdem. Tomuto zápasu jsem věřil opravdu hodně a měl ho proto na obou tiketech. Bohužel nedopadl. Co mě velmi nemile překvapilo byl počet branek v extraligovém zápasu Slávie - Liberec, kde v základní hrací době padly pouze 2 branky a třetí až v prodloužení do sítě Liberce. Zejména od Slávie jsem očekával mnohem větší nasazení, resp. soustředěnost na koncovku. Vidina šestého místa v tabulce a tedy jisného play off však slávistickým nejspíše svázala ruce a výkon z minulého zápasu proti Vítkovicím nezopakovali. Třetí, kdo mě zklamal, byl tým Zvolena, který nedokázal využít velké marodky B.Bystrice a na domácím kluzišti v základní hrací době pouze remizoval 2:2 a podlehl v nájezdech. Vůbec tomu tak ale nemuselo být. Zvolen dvakrát vedl a vždy se nechal snadno a velmi rychle dotáhnout. Navíc zvolenští neproměnili velkou spoustu vyložených příležitostí. Tak snad příště se zadaří více ![]() Re: TipForum tikety - pátek 28.1.
Dnes a zítra se toho hraje mraky,určitě ti přes víkend něco vyjde,sou tu celkem slušné zápasy...
![]()
• Stránka 1 z 1