Úterní tiket poskládaný z tipů na TipFóru
V podvečer udělám ještě jeden na večerní a noční zápasy z analýz, které tu dopoledne ještě nebyly.

Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
• Stránka 1 z 1
Tak tady dávám k dobru tiket, který jsem poskládal dnes dopoledne z tipů zde na TipFóru
V podvečer udělám ještě jeden na večerní a noční zápasy z analýz, které tu dopoledne ještě nebyly. ![]() Re: Úterní tiket poskládaný z tipů na TipFóru
Rozhodně pěknej tiket...
![]() ![]() Re: Úterní tiket poskládaný z tipů na TipFóru
V KHL hrajou fakt máča
Magneti si asi před poslední třetinou něco šlehli Po 2.třetině 1:0 a po 3. třetině 5:1 takže tip Magnitogorsk vs. Nižněkamsk KO No jo no - dnes to vypadá, že tenhle tiket výherní nebude. To už by musela být z prdele klika. Re: Úterní tiket poskládaný z tipů na TipFóru
Tak jsem doplnil další zápasy a poskládal druhý tiket a tím je pro dnešek můj denní budget vyčerpaný
![]() ![]() Re: Úterní tiket poskládaný z tipů na TipFóru
Škoda té Sparty, zbytek krása ale u toho mojeho Nottinghamu se člověk celkem potil ale nakonec to udrželi.
![]() ![]() ![]() ![]() Re: Úterní tiket poskládaný z tipů na TipFóru
Škoda, že i na ten druhý jsem nedal u té Sparty under jako u toho prvního tiketu
No penízky se vrátili i s nějakým menším ziskem, takže spokojenost.
• Stránka 1 z 1