Střelecká revue

Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr
Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Střelecká revue
• Stránka 1 z 1
Střelecká revue![]() ![]() Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr Re: Střelecká revue![]() ![]() Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr Re: Střelecká revue
Pěkně, jen kdybys tady dal nejaky tip před tím, než ten gol da :-D
Nebo jinak: kolik procent tipu na strelce ti vychazi? Re: Střelecká revue
Fakt velká gratulace, máš můj obdiv.. já se od nedávna snažím o tipování střelců taky, ale prostě ne a ne se zadařit.. fakt nechápu na základě čeho se to dá tipnout...
![]() Re: Střelecká revue![]() ![]() Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr Re: Střelecká revue
To nám ukazuješ jenom výherní tikety nabo ti všechno takhle vyjde. jestli ano , tak klobouk dolů. Taky bych to chtěl takhle umět.
Re: Střelecká revue![]() ![]() Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr Re: Střelecká revue![]() ![]() Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr Re: Střelecká revue
Nechci být jízlivý, ale nasekat 20 tiketů a pak sem dát těch 5 výherních, to není tak těžké. To, co každého ale zajímá, je, jestli těch 5 výherních pokryje těch ostatních 15, co nevyjdou a jeste jsi v zisku.
Ja si totiz myslim, ze pokud by ti to takhle krasne chodilo porad, tak bys do toho sel asi v jinych castkach... Re: Střelecká revue
Proč bych měl dávat 15 tiketu dávám jen jeden na NHL a jeden na náš hokej pokud neujedu do jiné ligy.A za kolik sázím je čistě moje věc držím se hesla kdo chce rychle zbohatnout pomalu chudne a nakonec myslet si můžeš co chceš to je tvoje věc.
![]() ![]() Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr Re: Střelecká revue
Mě by tedy zajimalo, zda budeme mit nekdy moznost videt tve tipy před danym zapasem nebo až po. Myslim, ze je tu spousta lidi, kteri se snazi tipovat strelce a nebylo by od veci pokusit se se svymi tipy i nekdy podelit.
K tomu, že ti to chodi, ti samozrejme gratuluju a preju ti, at to chodi dale. Re: Střelecká revue
jardis nemá problém podeliť sa s tipmi aj pred zápasom, len to treba občas zájsť na chat alebo byť n TF
Re: Střelecká revue
tak tak, a zacni treba tim, ze nam ukazes, co a jak sazis ty. Protoze vymena je pak prospesna pro oba ![]() Prodavam tipy,kdo ma zajem,piste na vyhodprachyoknem@gmail.com
Bohuzel zrovna vcera a ani dnes jsem nenasel nic, co by stalo za moji pozornost. Sázím zásadně kurz pres 2 a zacinam na sazce 100Kc. Jinak jako lahudku si vytipuji nekolik zapasu v hokeji a tipuji remizu v Hcp, vetsinou je tam kurz kolem 6 a sazim na to Fibonacciho radou od 10Kc. Musim rict, ze v obou pripadech jsem v plusu, ale mam podobnou filosofii jako jardis, takze jedu pomalu, nejsem zadny strelec, co by hral hned o tisice...
Taky bych klidne ukazal tipy, ale nevim, jak to z unibetu dostat sem. a u jine spolecnosti se, abych mohl davat tipy do tipovacky, opravdu registrovat neminim... Re: Střelecká revue![]() ![]() Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr Re: Střelecká revue![]() ![]() Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr Re: Střelecká revue
mohol by si to sem dávať aj pred stretnutiami a podeliť sa o tipy ak by si bol taký milý
![]() Re: Střelecká revue
To jsem rikal i ja, byl jsem poucen, ze se vzdy deli o sve tipy, jen staci byt na TipForu nebo na chatu(nevim na jakem). Tak sleduju TipForum a vse, co vidim, je vzdy az vyherni tip po tom, co tip vyjde... tak tomu asi nerozumim... Re: Střelecká revue
Doufám že potěším pár lidí tímto tiketem,ale ztráty musí zákonitě přijít přeci jen střelci jsou loterie.
na dnešní noc jsem vybral tohoto střelce nikoho nenutím aby ho hrál ![]() ![]() Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr Re: Střelecká revue
Mě to teda radost neudělalo a dneska zkusim s tebou.
Ani já Ti nepřeju prohry, ale těší mě, že ses podělil o svůj tip.
Díky Mi se dnes líbí tito 2: J.CRABB P.DUPUIS
• Stránka 1 z 1