Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Střelci NHL 8.12.2011
• Stránka 1 z 1
Chtěl bych vidět nějaké názory hlavně jak byste to třeba poskládali to je docela můj kámen úrazu většinou trefim třeba 8 střelců z 12 ale mam to tak pitomě poskládané,že beru sotva pár stovek...
Re: Střelci NHL 8.12.2011
max skupina A vyjde
Proč si to myslíš? Nech mě hádat ty určitě znáš pouze hráče ze skupiny A co?Konstruktivní názor přijmu ale tohle fakt ne ale co od tebe taky čekat... edit:Tedka sem našel možnost ignore skvělá věc.. Re: Střelci NHL 8.12.2011
uvidíme neříkám že jiný nevyjdou ale celá skupina se mi líbí jen A podle statistik a produktivity hráčů, dělej jak myslíš
Všichni tihle hráči jsou většinou top 3 svých klubů co se týká golů až na pár vyjímek takže u každého je velká šance,že dá gol jen chci vědět jestli někdo nevidí lepší způsob jak to poskládat.Je mi jasný,že nemůžu trefit všechny( to by byl megahaluz) ale aspon 2 skupiny by byly úspěch.
pěknej odhad ![]() Re: Střelci NHL 8.12.2011
On měl pravdu je to asi věštec ale po proházení těch střelců.....
• Stránka 1 z 1