Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Hranol - tiketyRe: Hranol - tikety![]() Ruka se mi klepala se priznam s Krajicek,presto hamoun jsem ji dal,a vnitrne jsem byl presvedcen,ze muze prohrat a taky ze jo,dobre mi tak.... ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Hranol - tikety
dej tiket do "SMOLAŘE"
Re: Hranol - tikety![]() Tenhle tiket me dostal....v jinem topicu,kde kolega hodnotil utkani Koubek vs.Simon jsem psal,ze tento tiket sem ani nedam,jak jsem byl vytocenej,ale nejen vyherni tikety ukazovat,ale i ty pokakany....jelikoz jsem debilni vykon Melzera videl,to bylo neco....tenhle tiket se priznam,jsem pocital z 99,9 proc.za tutovku....nejen me by asi ani ve snu nenapadlo,ze Melzer takhle dopadne....no ten asi zrusil hafo tiketu svym vysledkem....co uz.... ![]() vsazeno i s bonif.8800.....po odecteni vady by byla vyhra cca 16.590 Kc,- ![]() ![]() ![]() Re: Hranol - tikety
tak melzer mi ten tiket podělal taky
Re: Hranol - tikety
Podělíš se někdy než se začnou zápasy hrát?
![]() ![]() Re: Hranol - tikety![]() Dlouho jsem to rozdychaval ten Davis Cup a prohrany love....potom jsem nahledl do analyz a doplnil zapasy a zkusil za 150,-...jelikoz vice jsem momentalne nemel a vyslo to...zde uvedu,ze pokud jsem mel alespon litr,tak to slo za litr,ale bohuzel prohral jsem a penize nekakam,tak jsem dal alespon za tech 150,-....jinak musim uvest,ze analyzy zapasu,ktere delaji kluci,jsou skvele at je to confused,Kuba8 nebo Rafa,za coz jim velky dik..... ![]() Naposledy upravil hranol dne pát 11. bře 2011 3:50:01, celkově upraveno 2
![]() ![]() ![]() Re: Hranol - tikety
to K_expejt....jasne me to nevadi,ale ja tedka vybiram od kluku a pak davam,co proberu ja.....
![]() ![]() ![]() ![]() Re: Hranol - tikety![]() ![]() Takovou snuru prohranych tiketu.jsem nechytl hezkych par let,nedari se,ale ono to musi prijit,vidite,pak se s nekym delte,pak si rekne kolega,ze jsem vemeno.....no ale jednou musim udelat zase ranu,verim tomu,ale zatim nic....a to jsem jeste,suverene vedl v solovkach a vcera a dneska jsem si vsadil na Chelsaa a Liverpool a oba jsem prosral a razem jsem nekde dole,ale radsi at se mi dari zde,za poradny love.....zatim zdar.... ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Hranol - tikety![]() To muselo prijit..... Tipy vybrany primo v sazkovce Tipsportu,jelikoz doma jsem furt menil a premyslel.....takhle jsem to napsal a podal..i kdyz Nadal me pocuchal nervy.... v posledni setu hral tie-break vyhral sice 7:5,tj set 7:6 ale,mel stesti....v sipkach Taylora znam...sice vedl uz 5:2...souper snizil myslim na 5:4,ale Taylor uz to nepustil....jinak sem davam vsechny tikety...tj.vyhravajici i ty prohravajici,nemam rad svindl,coz znamena,jako ,ze jen vyhravam...plati i pro druhe.....doufam,ze jsme zde dobra parta ,ba vynikajici, forum skvele,tak na co lhat... ![]() Naposledy upravil hranol dne sob 19. bře 2011 11:16:22, celkově upraveno 7
Dobrá práce - gratulace
moc pěknej lístek, i já se připojuju ke gratulaci..
![]() Re: Hranol - tikety
já se taktéž přidávám k gratulaci
![]() ![]() Re: Hranol - tikety![]() Njn....svrbela me ruka dat to alespon za bura,ale radsi min po mych predchozich zkusenostech....jinak ten Inter,to byl fotbal katastrofa,doufam,ze jste to nekdo videl....v 85.min.mohli hoste dokonce vyrovnat,ale Cesar to chytil,slo to primo na neho,kdo to videl,bude se mnou asi souhlasit.... ![]() Naposledy upravil hranol dne úte 22. bře 2011 8:11:50, celkově upraveno 1
![]() ![]() ![]() Re: Hranol - tikety![]() I kdyz to vypada jasne,v tenisu mu v prvnim setu vzoroval Juan-Sebastian Cabal, jinak Teixeira mel take problemy ....jinak to bylo vcelku jasny....hral jsem pri zdi...Petrohrad jsem dal 10 z duvodu trag.udalosti,neb jsem nevedel,jak se hraci zachovaji...... ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Hranol - tikety
Já ti taky gratuluju je fakt že ty kurzy jsou zrádný já tenis moc nedávaj ale ty asi víš co hraješ takže gl kámo jen tak dál
Plne s tebou Kapriku souhlasim,ale hraji to roky a kdyz to spocitam,tak to bylo hafo lovu,nez davat za dvacku a nemit nic....no ani nebudu psat,co jsem kolikrat prodrbal za velice nizke kursy,ale v globale jsem vyhral..no jde to do dobre sumicky...prvne cumim taky samozrejme na postaveni hrace v zebricku... studuji povrch atd,ale nekdy strelim od boku..........zdravi Hranol...
![]() ![]() ![]() Re: Hranol - tikety![]() Dalsi moje chyba,kdy jsem nezkontroloval tiket,zamrzi to,nevim ani,jak jsem to tam mohl napsat,stalo se....rikam si... zkontroluji si to u okynka a prd...asi jsem to tam fakt napsal.....jsem blb.... ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Hranol - tikety![]() Na co sahnu...to seru....Mannarino me nastval,veril jsem mu,videl jsem ho v Australii,jak potrapil Almagra,veril jsem mu..ma 22 jařin,kdezto Hidalgo 33..prvni dva sety tie-breaky a v poslednim dostal od Hidalga 6:2 tedy Mannarino - Hidalgo 6:7 7:6 2:6 Na-li jasna favoritka...dale radsi no comment....vyhry se me trosicku tedka ztencily..musim dneska zabrat.... Naposledy upravil hranol dne sob 02. črc 2011 23:15:38, celkově upraveno 1
![]() ![]() ![]() Re: Hranol - tikety![]() za 4500.- Oni se zdaji ty male kursy zradne,taky me to vypeklo uz parkrat,ale vetsinou,kdyz jsem to dal za vice jak pet tauznu,tak to slo...njn....tedka jde ho...... Naposledy upravil hranol dne sob 26. bře 2011 12:09:55, celkově upraveno 1
Hm tenisu nehovím ale asi měli vyhrát za ty kurzy že?kurvy sou to
Re: Hranol - tikety![]() ![]() Snad to vyjde....kurs je 21.05 ![]() jjj...tak to vyslo Naposledy upravil hranol dne úte 29. bře 2011 1:23:45, celkově upraveno 1
Máš to tam kámo super .Gratulace
Dik Kapriku....ja jel ve dve rano do Praglu na otocku,tak jsem nemel cas,uz to sledovat ty posledni dva zapasy....njn chtelo to dat za vic,ale zaplatbanbu....
![]() ![]() ![]() ![]() Re: Hranol - tikety![]() Prijel jsem vecer...fotbal nasi prej hruza..sel jsem si vsadit,jen abych vydelal nejakou stovku na sazeni....kazda stovka je pro me dobra....v noci jsem cumel na Sharapovou.....tenis vybornej... mlada Rumunka byla perfecto..Sharapka si myslim,mela ten povestny kousek stesticka a zkusenosti navic...... ![]() ![]() ![]() Re: Hranol - tikety
ja chcu taky take tikety
![]() ![]() Re: Hranol - tikety
Proč sázíte na tak malé kurzy? Když přeci sázíte na větší, máte více pokusů a větší výhry.
http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk5MjgxMDg4NjI4ODUwMDqeEPFRy4bnA52C1WQ%3D ![]() Re: Hranol - tikety
Kazdy dela podle sveho kamo..sazim x let ......ja nepotrebuji velke kursy,ale nekdy jimi nepohrdnu......
![]() ![]() ![]() ![]() Re: Hranol - tikety
Nevím, ale podle těchto tiketu jsi v mínusu? Nebo se mýlím?
jjjjj........tecu.. od 2.brezna,co to sem davam......to nemuzes brat zde s par tiketu,jednou jses nahore a jednou dole,jednou chytnes snuru a vyhrajes po castech slusnej balicek...delam to tak,ze okamzite koupim neco do baraku....to se mi stalo pred vanocnimi svatky,byly moc hezky svatky a nebo se Ti nedari ...jako tedka a vyteces par litru...treba deset.....ja rad riskuji....moc me to prineslo,ale taky jsem ztratil...tragedii z toho nedelam....protoze to nejde z rodinneho rozpoctu.....tak cau........
![]() ![]() ![]() ![]() Re: Hranol - tikety![]() Tiket za dvacku....vyhra by byla cca 2.800...vubec,jsem nepocital,ze by to vyslo,ciste z curiny jsem to dal a taky to tak dopadlo.... ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Hranol - tikety
tak to je dobrej úlet
![]() myslím ale, že sis alespoň vybral smůlu na příště Re: Hranol - tikety
ou tak to nic...
Kdyz uz mam vyhrat,tak si Schwank vzpomene,ze to skrecuje..debil...konecne si du vsadit,mel jsem chripku jak svina a zase nic...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Hranol - tikety
Mám to s tím sázením jako ty,když vsadím za málo,tak to klapne,jakmile tiket osolím,jde do kopru...
jjj....Presne tak.....posledni dobou si vybiram smulu snad za tricet let....
![]() Naposledy upravil hranol dne stř 13. dub 2011 7:15:42, celkově upraveno 2
No konečně ti to taky začalo chodit dědku
njn....Petas...ale chtelo to mit vcera tak desitku nebo petku.... popravde mel bych,ale zena by me taky mohla poslat pod most...jak jsem psal zasadne nesazim z rod.rozpoctu...cau..mej se...
![]() ![]() ![]() ![]()
• Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3