Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Anglie - Expert smůla
• Stránka 1 z 1
Re: Anglie - Expert smůla
Máš hodně dobrý tipy škoda že to hraješ za drobný
![]() Re: Anglie - Expert smůla
Tak si spočítej, kolik by si na tom vydělal, kdybys to všechno dal SÓLO po tisícovce:
1,42 - zisk 420,- 1,20 - zisk 200,- 1,37 - zisk 370,- 1,37 - zisk 370,- 1,82 - zisk 820,- 2,69 3,15 1,50 3,10 - zisk 2100,- 2,00 - zisk 1000,- sázka celkem 10000,- zatím k výplatě zisk celkem 12280,- a to 2 zápasy čekají stále na vyhodnocení, takže ten zisk ještě může povyrůst Re: Anglie - Expert smůla
Neuděláš nic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Anglie - Expert smůla
Píšu to proto, že já sázím už jedině Sólo - dal jsem si dohromady svoje kombíky a akovky asi za 3 měsíce nazpátek a nestačil jsem čumět - v akovkách a kombíkách jsem byl v mínusu a kdybych to dával sólo u
![]() Každýmu doporučuju si to takhle spočítat a myslím, že budete taky čumět. Re: Anglie - Expert smůla
Kdybych měl účet tak to hraju taky uplně jinak, jelikož mi ho rodiče nechtěj udělat jen mi vsázej na pobočce tak na to kašlu, zítra asi vyšlu mámu rovnou na experty LM + něco ↑Protože beru antibiotika, jinak ybch si to dal sám ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Anglie - Expert smůla
QPR 0 CHCE ME TO NASRAT ASI
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To sem neviděl, fakt, že sem to nedal vše solo ![]() ![]() ![]()
• Stránka 1 z 1