Live sázky na Bet365.com
chtěl sem se zeptat zda by jste měl někdo zájem, kdybych sem přidával vždy v průběhu dne tipy na live sázky u Bet365.com? Tady je třeba můj průřez live tipů za poslední 2 dny:
Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Live sázky na Bet365.com
• Stránka 1 z 1
Live sázky na Bet365.com
Ahoj všem,
chtěl sem se zeptat zda by jste měl někdo zájem, kdybych sem přidával vždy v průběhu dne tipy na live sázky u Bet365.com? Tady je třeba můj průřez live tipů za poslední 2 dny: Re: Live sázky na Bet365.com
Zatial jsi na tom celkom dobře, takže by sa to ako pomoc určite hodilo
![]() Re: Live sázky na Bet365.com
Když na obrázku sjedeš níž tak tam jsou vidět 4 tipy
![]() ![]() JInak rovnou dávám live tip: FK Ural Sverdlovská oblast x Volgar G Astrakhan - Nad 1.5 - 1.72 Šinnik Jaroslavl x KamAZ Naberežnyje Čelny - Nad 1.5 - 1,44 Malavan x Sanat Naft Abadan - Nad 1.5 - 1.53 Kurz celkem: 3,82 Re: Live sázky na Bet365.com
Zítra na Live Tipy připravím úplně nové téma a hodím někam na viditelné místo odkaz, který bude vidět jen tehdy, pokud bude v tom tématu příspěvek mladší 15 minut.
Re: Live sázky na Bet365.com
Tak to bude super. V tom případě ještě s počkám a spokojím se s chatem
![]() Re: Live sázky na Bet365.com
Tak škoda, že tady stále není vytvořen ten topic pro live tipy
![]() ![]() ![]() Čistá výhra: 1 225,56Kč Re: Live sázky na Bet365.com
Ahoj,
dnešní live tip: Uzbekistán U23 v Irák U23 - Nad 1.5 - 1.72 ![]() Shakhtar Sverdlovsk v Šachtar Doněck - Nad 2.5 - 1,11 ![]() Moldávie U17 v Švédsko U17 - Nad 1.5 - 1.22 ![]() Kurz celkem: 2,34 Já osobně to mám za 500Kč ![]() PS: Tak na konec to čemu sem nejvíc věřil s kurzem 1,11 nevyšlo ![]()
• Stránka 1 z 1