Příspěvek čtv 25. srp 2011 14:33:07

Daily tips

Stats -

26.8.2011

Begu Obrázek - Sevastova Obrázek

Begu - Sevastova = Výhra Begu 1,671 (:) Obrázek

- Obě hráčky mají talentu,ted jde o to,jak ho prokáží,zatím mi přijde,že Irina je na tom celkově herně lépe než Sevastka.Irina zde v Dallasu celkem bezproblému porazila Parmentier i Dulko,musím podotknout,že Irina je Antukářka kde odehrála v teto sezoně zatím nejvíce zápsů 42(34 výher) na tvrdým je 4W/1L letos celkově 20/13.Sevastova je na tvrdý povrch velice zvyklá o čemž svědčí 97 zápasů z toho 66 výher letos má 10W/6L.Sevastová porazila Arvidsson i Tanasugarn což jsou určitě na tvrdým povrchu kvalitnější hráčky než měla Irina,ale u Iriny mě fascinuje její servis,který je více než dobrý.Sevastova pokud nezměnila nějak styl hry,tak mi nepřijde,že by byla nějaká extra dovrá v ofenzivě.Zde v tomto zápase věřím Irině už jen z toho důvodu,že ten potenciál se mi na její straně zdá mnohem větší.

25.8.2011

Stakhovsky Obrázek - Benneteau Obrázek

Stakho - Bennet = Výhra Stahko 1.667 (:) Obrázek

- Co jsem viděl včera Staha proti Davyděnkovi,tak mě usvědčil,že jeho hrá před USO je celkem kvalitní.K tomu ve Winstonu obhajuje titul( Info Hejhula ),Včera jsem viděl celý zápas Benneta s Andreevem a Bennet už vypadal dost unaveně a určitě mu na síle nepřidalo to,že musel s Andreevem odehrát 3 sety.Při momentálním stylu hry Stahka a unavenosti Benneta je pro mě jasná volba výhra Ukrajince.