Tiket 30.4.2011
Blackpool - Stoke = 16:00
OBA TÝMY VSTŘELÍ GOL (1.57)
*analýza na tento zapas tu je a já s ní plně souhlasím( viewtopic.php?f=6&t=2983 ) Blackpool hraje o záchranu,takže do utkání pujde s tím,že prostě musí střílet goly,jelikož jejich hra není založena na defenzivě (48-70) to Stoke je kvalitnější v defenzive (43-43).Vidim to tak,že Blackpool se bude tlačit do utoku a Stoke bude využívat dlouhých aut Delapa a Kvality ve vzduchu Jonese a ofenzivních choutkách Campbella.
Leeds - Burnely = 16:00
+2,5 GOLU (1.6)
*Je tu jedna věc,která stojí za zmínku,tým Leedsu s největší pravděpodobností ani kvuli finančním prostředkum do Premier Leagu tento rok ještě nechce,za což stojí za zmínku jejich poslední matche.Ale to je tak trochu polemizující.!Oby tymy ještě maji velkou šanci na baráž,ale musí doufat v zaváhání Nottinghamu a Millwallu a oba ziskat plný počet bodů.Obě mužstva jsou dost kvalitní v ofenzive - Leeds 78 a Burnley - 64,ale jejich defenziva není buhvi jak vyborná Leeds - 69 a Burnley - 59.Obě mužstva pujdou do utkání s touhou vyhrát a já věřím,že o goly nebude nouze.
Sheffield United - Barnsley = 16:00
Výhra Sheffield United (2,05)
*Barnsley má protuto sezonu skončeno jsou zachránění a o baráž nebojují.Zato Sheffield potřebuje vyhrat jelikož na záchranu ztrácí 6 bodů,takže musí v obou poslednich kolech 100% bodovat a doufat v zaváhání Doncasteru.O výhře domácích mi nasvědčuje i ten fakt,že Barnesley nepřijde kompletní a bude jim chybět hned 6 hráču zakladu.Myslím si,že domácí si doma vybojují 3 body a ještě oživí šance na záchranu.
Brentford - Southampton = 16:00
Vyhra Southamptonu o 2 goly (hcp 1:0 -2) (2,3)
*V případě této výhry si Southampton muže udělat náskok 3 bodu a zajistit si tak postup do druhé ligy a nemuset jit přes baráž.Brentford už nemá šanci do baráže,ale jejich vysledek je velice slušny,když tento tým dokázal ziskat 60 bodu a nachází se na 10 pozici.V prim by Southamptonu mělo hrát to,že majitelé obou klubu jsou velice dobří přátelé.Já věřím,že Brentford toto utkání pustí a neodehraj na 100% o čem svědčí i to,že do týmu trener domácích pozval hned 5 hráču z rezervního týmu.
A ted názorujte