Fortuna 20.4. - 25.4. za pár kaček veliká výhra
Musel jsem si vsadit nějakou ,,hovadinu,, za pár kaček,vždycky mě to hrozně láká...

Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
• Stránka 1 z 1
Musel jsem si vsadit nějakou ,,hovadinu,, za pár kaček,vždycky mě to hrozně láká...
![]() Re: Fortuna 20.4. - 25.4. za pár kaček veliká výhra
Pěkný tiket, mělo by vyjít.. Jen bych s tou Plzní byl opatrnej. Neříkám to jen proto, že jsem odjakživa slávista, ale myslím si, že ve spojení s nervozitou na straně Plzně a dobrým výkonem ze strany Slavie by mohla přijít remízka.. Tenhle zápas mi přijde nevyzpitatelnej, ale GL.
![]() Jinak velice hezké. ![]() Re: Fortuna 20.4. - 25.4. za pár kaček veliká výhra![]() ![]() Ale mě takový tikety nedají spát,vždycky mi to zkazí někdo z posledních...,tak jsem zvědavej... ![]() Re: Fortuna 20.4. - 25.4. za pár kaček veliká výhra
Já mám taky takové tikety děsně rád.. Je sice pravděpodobný, že to vždycky posere 1-2 zápasy a vyjde 1 tiket z deseti, přesto se mi ale tenhle styl tiketů prostě líbí a taky mi to kolikrát nedá poslat tam akovku za 50 na deset zápasu s EVK 1500..
![]() ![]() Včera jsem zkusil tohle.. Sice nic moc už teď, ale nějaký drobný by z toho ještě být mohli. ![]() ![]() Re: Fortuna 20.4. - 25.4. za pár kaček veliká výhra
Přesně,vždycky 1 bo 2 chyby...
![]()
• Stránka 1 z 1