Chance - vklad 20 / tipy na týden

Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
• Stránka 1 z 1
Rozhodl jsem se zkusit si opepřit tiket za 20,- nějakými tipy kterým na tento týden věřím že by teoreticky mohly vyjít takže uvidíme zda se zadaří či nikoliv...
![]() ![]() Re: Chance - vklad 20 / tipy na týden![]() ![]() Re: Chance - vklad 20 / tipy na týden
Good Luck
![]() Analýzy: 2 OK - 2 KO
![]() ![]() ![]() ![]() Re: Chance - vklad 20 / tipy na týden
No pánové,po včerejších utkáních sem výhře opět o krok blíž,jen mě nějak stresuje ten over na Bayern - Bayer,co vy na to?
![]() Re: Chance - vklad 20 / tipy na týden
jediný čeho bych se bal je valencia...almeria musí bodovat a proti barce hrala dobře...k tomu doma je celkem solidní
Zápasu Bayern vs. Bayer bych se nebál ... sám mám vsazeno 1 a moc se nebojím, ale jak říká kolega nade mnou, Almeria musí bodovat a doma je silná, ale neboj Valencia vyhraje !
Těm zase věřím já protože když sem se díval jak hráli proti Villarealu a dali jim 5:0,takovej fotbal sem dlouho neviděl...
![]() Tak uvidíme no... ![]() Re: Chance - vklad 20 / tipy na týden
jenže doma a venku je hra Valencie hodně rozlišná...každopádně gl no
Re: Chance - vklad 20 / tipy na týden
Valencie bych se zas tak nebál.. posledních pět zápasů venku 4x výhra a jedna porážka.... sice celkem hubená vítězství 1:2, ale vybojovala je! Almeria hraje doma hodně remíz, ale myslím, že Valenci je přejede... také potřebuje body! Almérii už moc nevěřím, že se zachrání!!! Jak jsem psal výše over u Bayern bude boj, ale věřím, že to vyjde.. ;-) .. GL
Analýzy: 2 OK - 2 KO
Uvidime no,podle me Almerie jde za zachranou a s Vale zahraje als bod. pokud bude hrát stejne jak proti barceloně a nepotopí ji zase penalta tak se nebojím,že by prohrala
Re: Chance - vklad 20 / tipy na týden
Neskutečně si jedu...
Děkuji chybě Carricka kterej mi zesral tiket...
Můžeš být v pohodě.... Bolton to sere ještě víc!!
Analýzy: 2 OK - 2 KO
Stejně mě to sere viď....,takovejch zápasů a takovýhle pičoviny,ještě sem se nad nima rozmýšlel...
![]() Re: Chance - vklad 20 / tipy na týdenTo sou fakt totální hovadiny když člověku z hromady zápasů nevyjde 1 nebo 2... ![]() Re: Chance - vklad 20 / tipy na týden
Hovadina je dát 10 na tiket, ale jinak pěknej tiket... škoda
• Stránka 1 z 1