Tak napul spokojenej no....

Tak als že padá ten prašan,když se nechumelí......

Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Tak napul spokojenej no....
• Stránka 1 z 1
Tak napul spokojenej no....![]() ![]() ![]() ![]() Tak als že padá ten prašan,když se nechumelí...... ![]() ![]() Re: Tak napul spokojenej no....Naposledy upravil Rafa dne pon 04. dub 2011 23:55:20, celkově upraveno 2
Re: Tak napul spokojenej no....
krása...GRT
![]() Re: Tak napul spokojenej no....
presne taký tiket momentalne potrebujem
nabuduce zdielaj pred odohratim ![]() Re: Tak napul spokojenej no....![]() je to spíše vsazene ze srandy dávám tomu tak 70% ![]() ![]() ![]() F. Bagnis - M. Felder = 7:5 , 6:0) A.Kerber - L. Dominguez Lino = 4:6 , 6:3 , 3:6 J. Pospíšil - G. Olaso = 6:2 , 2:6 , 4:6 B. Balleret - L. Rosol = Vrácená R. Ghedin - D. Zivkovic = 3:6 , 6:3 , 6:2 I. Begu - A. Brianti = 6:4 , 6:1 G.Granollers Pujol - Fabio Fogini = 2:6 , 6:4 , 4:6 G. Elias - J. Pakku = 6:1 , 6:1 Nepočítal jsem s tim,takže jsem v klidu,ale že padne Pospišil jsem nejak nečekal no ![]() Naposledy upravil Rafa dne úte 05. dub 2011 22:00:59, celkově upraveno 1
Pospíšile.!! Nasral jsi mě.!!!!
i tak Gratz...Rafo...no je to mindza Pospec,ja mu veril taky,ale pak jsem ho nedal,dal jsem Rosola te zase nehral....
![]() ![]() ![]() ![]() Re: Tak napul spokojenej no....
Zdarec,
tak mě Dalas za stav O:0 připravil o 137 papírů.Po prosloužení vyhrál.Měl jsem na dneas super sny..bááájo.. ![]() ![]()
• Stránka 1 z 1