Lednové hokeje
Tak sem díky Kubovi8 narazil na jeden můj lednovej tiket sestavenej jen z hokejů a celej od oka
kéž by se to opakovalo..

Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Lednové hokeje
• Stránka 1 z 1
Lednové hokeje
Tak sem díky Kubovi8 narazil na jeden můj lednovej tiket sestavenej jen z hokejů a celej od oka
![]() Re: Lednové hokeje
Peknej tiket tak tohle je muj sen.
Re: Lednové hokeje
Ahoj bouraku..moooc dobry....ale asi jsem nemel zakladat svuj topic s tiketama,bud me pisou,ze chteji rady....pritom nejsem moc expert a prihlizim k Vasim analyzam,co jsem uz konecne psal,nebo,ze sazim za velky love a jsem v minusu...protoze uverejnuji veskere tikety....oni si neuvedomi,ze to davam sem od 2.brezna....a zrovna jsem chytl takovou snuru,ze to nejde proste.....ale ze jsem vyhral pred tim x tisic je uz nenapadne...vidi jen tikety,ktere jsem sem dal tuto chvili,respektive od toho 2.brezna.....uvazuji,ze to necham smaznout a par lidem jako jses ty, a jeste par to poslu na PM,kdyz neco budu davat.....mej se moooc....a drzim pesti v dalsim sazeni a zdravi Hranol....
![]() ![]() ![]() ![]() Re: Lednové hokeje
Jojo Koube to je tiket snů.
![]() ![]() ![]() Moje statistiky analýz od 1.8. 2012
OK: 3 KO: 2 Moje tenisové tipy za všechny období: OK- 78 KO- 28
• Stránka 1 z 1