Tiket 27.11.
Fakt nechápu když tiket předem ukážu nevyjde tam skoro nic když nemam čas ho sem hodit tak vyjde...

Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Tiket 27.11.
• Stránka 1 z 1
Tiket 27.11.
Fakt nechápu když tiket předem ukážu nevyjde tam skoro nic když nemam čas ho sem hodit tak vyjde...
![]() Re: Tiket 27.11.
Z toho plyne ponaučení, aby si to sem dával až to výjde
![]() ![]() ![]() congrat's ![]() Re: Tiket 27.11.
Gratz.....jses dobrej...ja to samy.....nekdo si mysli,ze jsme mozna hladi,ale zasadne neukazuji,protoze,kdyz jsem ukazal..... hovno jsem vyhral...fakt....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Tiket 27.11.
Díky chlapi ale mě to tak trošku mrzí,že se nemůžu podělit s lidmi o tiket ale je to opravdu zvláštní,že jakmile ho ukážu tak to většinou krachne takže to jedu všechno potají
![]() Viz A tedka se rýsuje toto tak snad sem to tim nepohnojil,že sem to ukázal respektive nesázejte ty dva zbylé střelce protože vám nevyjdou ![]() ![]()
• Stránka 1 z 1