Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Jedna plus
• Stránka 1 z 1
Re: Jedna plus
takovýhle kurzy hrají jen zbabělci
![]() Re: Jedna plus
Co prosím ? Mohl by být příště tvůj příspěvek věcnej a k věci ? Toto je absolutně mimo mísu.
Čím jsi přispěl ty ? Tvůj styl sázení je možno vidět ? Věcnou poznámku je možné si přečíst ? Nebo dokonce tvůj tiket je možno vidět ? Re: Jedna plus
![]() ![]() Re: Jedna plus
Tak dnes ti nadhodím tip - Ajax-Roda - oba týmy dají gól a máš hned kurz 2.15 u Ladbrokes
Ajax dostal 2 góly v superpoháru od Alkmaaru, který měl dost oslabenou ofenzívu odchody Mahera a hlavně Altidora i tak ale Ajax dostal 2 góly = v obraně není něco v pořádku na druhou stranu i 2 góly vstřelil tudíž o jeho ofenzívě dnes nikdo nepochybuje. Kurz 1.15 na výhru si můžeš dát k těm tvým tipům. Já jsem pro oba dají gól, neboť v posl. 29 vzájemných zápasech se tak stalo hned 21x a to podle mě naznačuje velice solidní pravděpodobnost i v dnešním utkání, zvlášť když jde o první kolo. ![]() Re: Jedna plus
Tak hlavně, že ti to vyšlo ![]()
• Stránka 1 z 1