Sobota + Lille v neděli
Tak po včerejších neúspěších sem se rozhodl opět dát něco zajímavého...,takže budu rád když mi povíte co vy na to.

Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Sobota + Lille v neděli
• Stránka 1 z 1
Sobota + Lille v neděli
Tak po včerejších neúspěších sem se rozhodl opět dát něco zajímavého...,takže budu rád když mi povíte co vy na to.
![]() ![]() Re: Sobota + Lille v neděli
Toho Almagra bych nedával. Sice teď vyhrával, ale bylo to na antuce a na tvrdém povrchu to bude trošku o něčem jiném. Navíc Russell má taky celkem slušnou formu a hraje doma. Kvalifikaci zvládl dobře a bude rozehraný ( H2H pro Russella 1:0 ). Nedivil bych se, kdyby Russell vyhrál.
Re: Sobota + Lille v neděli
Jo,máš a pravdu a souhlasím s tebou,ale podle mě by to nemělo být až tak rozdílné,Almagro je celkem ve formě a podle mě se mu toto utkání povede,ale uvidíme,stát se může cokoliv...
![]()
• Stránka 1 z 1