Chance - desítka

No budu rád když sem naházíte vy vaše tipy do odpovědí a uvidíme kdo by byl nejblíže výsledkům...

Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Chance - desítka
• Stránka 1 z 1
Chance - desítka
Tak sem dopoledne neměl roupama co dělat až sem si řekl že si nahážu na tiket nějaký kraviny...,nejdřív sem si vsadil 10 tenisů za 50,- a pak sem si řekl že vám sem hodím desítku tipů na dnešek,ovšem zápasy NHL opravdu téměř vůbec nesleduji takže poslední dva tipy berte prosím s rezervou...
![]() No budu rád když sem naházíte vy vaše tipy do odpovědí a uvidíme kdo by byl nejblíže výsledkům... ![]() ![]() Naposledy upravil mahrrr dne čtv 10. bře 2011 14:41:18, celkově upraveno 1
Re: Chance - desítka
Hezky teda
![]() ![]() ![]() Re: Chance - desítka
a co ty tenisy?
![]() ![]() Moje statistiky analýz od 1.8. 2012
OK: 3 KO: 2 Moje tenisové tipy za všechny období: OK- 78 KO- 28 Re: Chance - desítka
Tak za blbejch 10 korunek si myslim že sem to vymyslel celkem slušně...
![]() No tak ty tenisy jsem dal no,je jich 10 na tiketu,ale mam tam i kurzy jako 1,1 ,jsou tam prostě zápasy který by na ,,tuty,, měly vyjít,tak já je sem fouknu... ![]() Re: Chance - desítka
foukni foukni jsem zvědavej
![]() Moje statistiky analýz od 1.8. 2012
OK: 3 KO: 2 Moje tenisové tipy za všechny období: OK- 78 KO- 28 Re: Chance - desítka
až pak vyhraješ tak neco daruješ ne??
![]() ![]() Re: Chance - desítka
No pokud bych jó měl vyhrát celej tiket,tak bych klidně i věnoval do nějaký soutěže,ale nemyslím si že by mi tuto mělo celý vyjít,to bych měl asi vánoce kdyby to mělo vyjít...
![]() Re: Chance - desítka
Budu celou noc fandit jako nikdy,táááákovej tiket...,táááková výhra...
![]()
• Stránka 1 z 1