Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
14.2
• Stránka 1 z 1
Re: 14.2
Mě to poslední dobou vždycky zkurví jeden gól, kterej nepadne, třeba malá domů za 10,- je tam 2800, nebo 2045,-
to jedno ( min. a kurz max. 5:1 - malá domů - 200:1), ale ten jeden gól nebo jeden výsledek to pojebe - ( 1/2.5 ), ale ty to máš krásný...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: 14.2
Joo mimochodem viděl jsi penaltu v zápasu 1. FC Slovácko - Viktoria Plzeň, mě to přišlo trošku dost přihraný, nebo vůbec.
A zápas Zlín - Sparta, když to první byla žlutá, tak ten druhej faul měl bejt taky žlutej....... ale sparta by to stejně dohrála někde u praporku na výhru, takže se Zlín čílil zbytečně..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: 14.2
"KAPR" liga je supr název, tak by se to mělo jmenovat, počkej až odejde SYNOT a příští sezóna
se bude jmenovat Czech SUPER League, nebo Premier League, to se teprve posereme všichni. Ale že se na to nedá koukat, to je jasný ............ a nikdy nebude, na ty lesby líný...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: 14.2
Spíš Pelta League
![]() Jinak dobrej začátek Ivana Horníka coby komplice Pelty u Jablonce. Vysočina dvě redky Jablonec pentle máme se na co těšit ![]() ![]() Jinak já teď koukám maximálně na Spartu, jedinný tým který mě prakticky nikdy nezklame a koukat se na to dá.
• Stránka 1 z 1