Dnešní krásná práce

<<

Deellepe

Příspěvek čtv 06. pro 2012 21:45:13

Dnešní krásná práce

Obrázek
<<

pacient

Příspěvek čtv 06. pro 2012 23:11:01

Re: Dnešní krásná práce

krasný tiket akorát mě zaráží sázkovka CHANCE nechápu jak tam můžeš mít účet u těch k*rev to je největší zlodějská sázkovka v česku ještě nedávno byli v bankrotu dokud je nezachránil tipsport .Stačí se podívat na jejich live sázky a grcám s toho co za nesmysli vypisují za stupidní kurzy navíc většinou sebemenší změně hnedka zamykají ty své nesmysli . Nejlíp se chovají na tenis při Chlellengrech stav třebas 3-3 na gemy shoda a oni ty špíny už tam hodí zámek a schválně sem se mrkl na Fortunu a tipsport a ti to měli odemjmuté jen ty to mrdky to měli zamkle , nebo stav 5-5 na gemy a samozřejmně už to měli zamknuté do konce setu , už je jednotlivé gemy nezajímaly , všechny sázkovky to měli odemkle jen ty to mrdky to měli zamkle .A nejlepší na konec ve fotbale Bayern samozřejmně 30 mint odehrané všchno zamkle ,většinu známějších lig fotbalových odemíkají až tak od 4 minuty odehrané kde kde ti ten kurz úplně znehodnotí snížením , měl sem tam kdysi účet sem je poslal do řiti , ti musí být na tom kurevský špatně že se třepou o každou výhru jinak si nedovedu vysvětlit proč všechny sázkovky mají odemknuté při live a jen ty to mrdky dělají všechno proto aby si o ty prachy přišel tak to hned zámek . -8)
<<

Milan61

Příspěvek čtv 06. pro 2012 23:12:00

:-bd :ymapplause:
<<

bojller

Příspěvek pát 07. pro 2012 0:08:04

pacient píše:krasný tiket akorát mě zaráží sázkovka CHANCE nechápu jak tam můžeš mít účet u těch k*rev to je největší zlodějská sázkovka v česku ještě nedávno byli v bankrotu dokud je nezachránil tipsport .Stačí se podívat na jejich live sázky a grcám s toho co za nesmysli vypisují za stupidní kurzy navíc většinou sebemenší změně hnedka zamykají ty své nesmysli . Nejlíp se chovají na tenis při Chlellengrech stav třebas 3-3 na gemy shoda a oni ty špíny už tam hodí zámek a schválně sem se mrkl na Fortunu a tipsport a ti to měli odemjmuté jen ty to mrdky to měli zamkle , nebo stav 5-5 na gemy a samozřejmně už to měli zamknuté do konce setu , už je jednotlivé gemy nezajímaly , všechny sázkovky to měli odemkle jen ty to mrdky to měli zamkle .A nejlepší na konec ve fotbale Bayern samozřejmně 30 mint odehrané všchno zamkle ,většinu známějších lig fotbalových odemíkají až tak od 4 minuty odehrané kde kde ti ten kurz úplně znehodnotí snížením , měl sem tam kdysi účet sem je poslal do řiti , ti musí být na tom kurevský špatně že se třepou o každou výhru jinak si nedovedu vysvětlit proč všechny sázkovky mají odemknuté při live a jen ty to mrdky dělají všechno proto aby si o ty prachy přišel tak to hned zámek . -8)

Co ty jsi za madara ... =))
Prodavam tipy,kdo ma zajem,piste na vyhodprachyoknem@gmail.com
<<

wirthwar

Příspěvek pát 07. pro 2012 0:15:15

pacient píše:krasný tiket akorát mě zaráží sázkovka CHANCE nechápu jak tam můžeš mít účet u těch k*rev to je největší zlodějská sázkovka v česku ještě nedávno byli v bankrotu dokud je nezachránil tipsport .Stačí se podívat na jejich live sázky a grcám s toho co za nesmysli vypisují za stupidní kurzy navíc většinou sebemenší změně hnedka zamykají ty své nesmysli . Nejlíp se chovají na tenis při Chlellengrech stav třebas 3-3 na gemy shoda a oni ty špíny už tam hodí zámek a schválně sem se mrkl na Fortunu a tipsport a ti to měli odemjmuté jen ty to mrdky to měli zamkle , nebo stav 5-5 na gemy a samozřejmně už to měli zamknuté do konce setu , už je jednotlivé gemy nezajímaly , všechny sázkovky to měli odemkle jen ty to mrdky to měli zamkle .A nejlepší na konec ve fotbale Bayern samozřejmně 30 mint odehrané všchno zamkle ,většinu známějších lig fotbalových odemíkají až tak od 4 minuty odehrané kde kde ti ten kurz úplně znehodnotí snížením , měl sem tam kdysi účet sem je poslal do řiti , ti musí být na tom kurevský špatně že se třepou o každou výhru jinak si nedovedu vysvětlit proč všechny sázkovky mají odemknuté při live a jen ty to mrdky dělají všechno proto aby si o ty prachy přišel tak to hned zámek . -8)

Ta gramatika, no hrůůůza ... ale budiž... Bayern byl myslím zamklej i u Expektu, dneska jsem tam koukal. Jinak bych jetě dodal, že všechny český sázkovky se dají házet do jednoho pytle, snad jen ten sazkabet trochu vybočuje tím, že nemá MP. Teda aspoň z těch známějších, nevím jak je na tom Startip, Victoria nebo Synot. Můj názor. U chance hraju stejně jen okrajově, např. teďka ve středu, myslím, že jsem sem dával i tiket, Braga - Galatasaray ... celej trh už byl s kurzem na Bragu někdo na úrovni 2.8 a Fortuna dokonce na 2.4 nebo tak nějak zatímco chance si kurz pořád držela na 3.1. B-)
(-_(-_(-_(-_(-_(-_(-_(-_(-_(-_(-_-)_-)_-)_-)_-)_-)_-)_-)_-)_-)_-)

Obrázek Obrázek Obrázek

Obrázek
<<

Deellepe

Příspěvek pát 07. pro 2012 8:40:18

Já především hraju u Chance střelce. Jinak sázím u sazkabetu. U sazkabetu mě začalo srát to, že nemaj u zápasů čísla v nabídce :-D ale jinak je vše v poho. Je fakt, že poslední dobou se mi konto u Chance nějako navyšuje, a jsem línej vše vybrat a dát do Sazky :D
Live sázky nehraju. Pokud daný zápas nesleduješ LIVE, tak nevídím důvod proč hrát live sázky. To je jako hodit si korunou. Jinak chápu LIVE sázky, když jistíš poslední zápas na tiketu, tak to LIVE sázka má smysl, jinak jinak ne.
<<

Deellepe

Příspěvek pát 07. pro 2012 8:44:07

Jinak věř tomu, že sázkovky jen tak nekrachnou, pokud se ovšem nevytunelujou, což zde v ČR je možné.
<<

Philip Marlowe

Příspěvek pát 07. pro 2012 8:52:06

Gratuluju! Já chci vždycky vyhrát za dvě padesát miliardy a pak to dopadne takhle. :)

_______
He must be, to use a rather weathered phrase, a man of honor, by instinct, by inevitability, without thought of it, and certainly without saying it. He must be the best man in his world and a good enough man for any world
<<

Mimet

Příspěvek pát 07. pro 2012 15:02:42

Pěkné, proč to sem nedáš před zápasem ?
Obrázek HALA MADRID!!! Obrázek
Bilance analýz: OK / KO / VOID ----- 1 / 3 / 0

Zpět na Vaše tikety