TipForum tikety - sobota 29.ledna

<<

Petr Jeník

Příspěvek sob 29. led 2011 16:27:53

TipForum tikety - sobota 29.ledna

Zdravim
Tak dnes jsem to poskládal následovně:
1) hodně věřím Manchesteru utd. a tudíž jsem jej hodil jako samostatnou skupinut "T", tedy tutovku. Pokud tento zápas dopadne jinak než dvojkou, tiket můžu roztrhat (což půjde docela těžko, když je jen na monitoru :D )
2) nic dalšího jsem nespekuloval - líbí se mi tip na basketbalový under mezi týmy Düsseldorf a Frankfurt a dále pak dva hokejové ovárky ve Finské a Švýcarské lize.

Jak už jsem říkal, tiket je postavený především na pohárové výhře Manchesteru, přičemž pak stačí už jen 2 trefy ze tří, aby se vsazené peníze alespoň vrátili.

Obrázek
<<

Petr Jeník

Příspěvek ned 30. led 2011 9:12:17

Re: TipForum tikety - sobota 29.ledna

Tak včera se konečně, po třech ne příliš úspěšných dnech, opět zadařilo a tipy na TipFóru mi vydělali nějakou tu korunu.
Vsadil jsem především na to, že Manchester porazí jako host domácí tým Southampton, což po 45. odehraných minutách vůbec nevypadalo dobře, protože domácí byly ve vedení. Jasný favorit však ukázal své kvality a stav zápasu dokázal zvrátit ve svůj prospěch, čímž i tento tiket dále držel mezi živými. No a pak už to šlo ráz na ráz.
Basketbalový under vyšel pěkně ještě s 12ti bodovou rezervou, ve Finsku padly v základní hrací době pouze 4 branky a i zde tedy byla pěkná rezerva a jako poslední přišel na řadu zápas švýcarských týmů Biel a Zurich, kde se vyplatila sázka na over 5,5 a opět vyšla s pěknou rezervou, protože zápas skončil výsledkem 2:5.

Díky tomuto stoprocentnímu tiketu se sázky na základě tipů z TipFóra nedostaly do červených čísel, ale naopak se celkové statistiky opět pěkně zazelenaly :)

Zpět na Vaše tikety