Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
pacientALAtips
• Stránka 1 z 1
Re: pacientALAtips
a co jako?
A co jako ? tak sem nelez nedávám to tu pro tebe ! ![]() ![]() Re: pacientALAtips
Prečo si myslíš, že Detroit vyhraje?
my xDDDD Re: pacientALAtips
Tohle není analýza mám to na tiketu jako solo sázku, neříkám že to máš hrát , Calgery bude chybět par klíčových hráčů ,Detroit téměř kompletní až na dva hráče , od posledních dvou zápasu se navíc výrazně zlepšil a Howard se taky zlepšuje pluse fakt že Detroit necestuje hraje už druhý zápas doma což je určitá výhoda navíc Detroit nehrál poslední 3zápasy špatně prohrál všechno smolně , přichází jiný soupeř jiný tým hraje se od začátku .Další věc Detroitu se letos proti Kanadským týmu daří stačí. ![]() Re: pacientALAtips
tY mY TaKy PoLIB ŠoS ty prDe ![]() Re: pacientALAtips
no to už je lepší ![]() Re: pacientALAtips
mohol si to napísať hneď a dostal by si aj pochvalu. ale za tvoju aroganciu a správanie dostaneš prd ![]() P.S. a hrať to určite nebudem :-D Re: pacientALAtips
Ale o to mi ani nejde ![]() Re: pacientALAtips
Chci se jen zeptat kteří klíčový hráči pro zranění chybí v týmu Calgary
![]() ![]() Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr Re: pacientALAtips
Backlund , Carson , Hagman ,Babchuk .
![]() Re: pacientALAtips
Výsledok:
Detroit Red Wings 1:4 Calgary Flames Re: pacientALAtips
podle předpokladu ![]()
• Stránka 1 z 1