Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Sázkařský deník-Blaine
• Stránka 1 z 1
Hodně lidí chtělo abych ukazoval více svých sázenek tak sem se rozhodl,že si taky udělam svoje vlákno a budu se snažit sem postovat všechno co vsadim jelikož sazim fakt rnoc tiketů bude toho hodně...
Naposledy upravil Blaine dne sob 14. kvě 2011 17:16:23, celkově upraveno 1
Re: Sázkařský deník-Blaine
Super nápad....Gl
![]() Re: Sázkařský deník-Blaine
Jednim slovem výbuch až budu mít čas tak sem ty tragické tikety hodim at se taky posmějete...
mne staci uz ked sa pozrem na "vyhra St. Pauli"
![]() ![]() ![]() ![]() Re: Sázkařský deník-Blaine
To bylo ale ze scifi tiketů... ![]() Re: Sázkařský deník-BlaineRe: Sázkařský deník-Blaine
já myslel,že mě vomejou smůla no o gol sem mohl být o 29 tisíc bohatší co nadělám...
ten sci fi tiket s presnymi vysledkami to je moc
![]() ![]() Re: Sázkařský deník-Blaine
Jojo to mě hodně naštvalo...jindy to dávám do skupin a tedka zrovna sem to dal jentak na AKO to už prostě je pešek jako svině ![]() Re: Sázkařský deník-Blaine
Supr smůla když sem dělal ten tiket na San Jose-Detroit střelce váhal sem s Thorntonem chtěl sem místo něj dát Marleaua ale protože se mi netrefil na minulym tiketu dal sem kapitána sharks no a zkuste hádat kdo dal gola
Tak super plachta přežila dnešek a budu čekat do zítra jak se to vyvrbí nejvíc mám obavu z toho aby dali Spurs na Anfieldu gol
Niektoré fakt pekné tikety,najmä ten z tými presnými výsledkami.Ja by som neuhádol ani jeden,škoda trocha šťastia tam chýbala.Verím,že ti to nabudúce vyjde..
Jo štěstí je právě to co poslední dobou moc nemam ![]() Re: Sázkařský deník-Blaine
pome pome ďalšie
Další střelci vytáhl jsem spíše ty hráče kterým věřim nejvíc z každého týmu jeden
![]()
• Stránka 1 z 1