Milujem bookmakerov
Včera si iba tak pozerám na súpiske vidím zápas Žilina - Senica Vravím ved to je jasná 2 pozrem na kurz 4.5 my skoro oči vypadli. Skoda ze som dal iba za 3€ mohol byt krajsi vikend. Senica samozrejme vyhrala 0:1

Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Milujem bookmakerov
• Stránka 1 z 1
Milujem bookmakerov
Včera si iba tak pozerám na súpiske vidím zápas Žilina - Senica Vravím ved to je jasná 2 pozrem na kurz 4.5 my skoro oči vypadli. Skoda ze som dal iba za 3€ mohol byt krajsi vikend. Senica samozrejme vyhrala 0:1
![]() Re: Milujem bookmakerov
už jenom když si dám onlajny, tak to moc jasná věc nebyla
![]() http://www.onlajny.cz/match/index/id/25782 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Milujem bookmakerov
Ako si prisiel na to, ze jasna 2? K tomuto prispevku sa ani nejdem plnohodnotne radsej vyjadrit, lebo by som dostal asi blok na toto forum za vulgarizmi...milujem taketo prispevky...
Re: Milujem bookmakerov
Nikdy neexistuje jasná.!!K tomu kdyby to byla jasná,tak kurz není 4.5.! Hl. ten kurz se ovlivnil tím,že na Žilinu bylo sázeno xxx tisic korun a proto kurz na Zilinu byl tak nízko.
A kdyby to byla jasná 2ka tak to sám vsadíš třeba za velký kapitál,což pochybuji ![]()
• Stránka 1 z 1