Bwin za málo kurz 15
Takže pokud k němu máte co říct,náměty a návrhy,klady i zápory beru takže co vy na to?

Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Bwin za málo kurz 15
• Stránka 1 z 1
Bwin za málo kurz 15
Rozhdol jsem se po dlouhé době přidat sem opět nějaký ten tiket poskládaný z více tipů s krásným konečným kurzem...,jelikož mi ale takové tikety příliš nevychází,dal jsem ho jen za pár kaček a tak se s ním jdu ,,pochlubit,,.
Takže pokud k němu máte co říct,náměty a návrhy,klady i zápory beru takže co vy na to? ![]() Re: Bwin za málo kurz 15
Mělo by to vyjít.. Ale kolikrát nás už jakýkoliv z nabídky zápasů, které jsme považovaly jako tutové zklamal.
Přeju hodně štěstí.. ![]() ![]() Já jsem ještě co se týče toho Lyonu zkusil dát na jeden lístek under.. Myslím, že v Nice je poměrně reálný. Takže GL a ať to vyjde. ![]() ![]() Re: Bwin za málo kurz 15
No právě,já vždycky když dám takovej pěknej tiket s kurzem přes 12 za míň tak vždycky nevyjde 1 nebo 2 matche a to vždycky nasere páč za pár jsou ty výhry celkem slušný a ještě víc to člověka sere když tomu opravdu věří jak pes...
![]() Každopádně díky a doufejme že to nikdo nezesere... ![]() Re: Bwin za málo kurz 15
Nevěřím Liverpoolu na WBA to bude mít těžký,už jen z toho duvodu,že WBA se začína herrně zvedat....
Re: Bwin za málo kurz 15
...a proto jsem dal tip v zápase bez remízy,pro takovou menší jistotu,já totiž nevěřím že WBA získá 3 body,Live je celkem dobrej pokud hrají Kuyt,Suárez a Carroll.... Ale stát se může cokoliv... ![]() Re: Bwin za málo kurz 15
Ja si nevsiml handicap na Spartu,je tam Pelta,myslim si.....to je moje zcestna uvaha,ze jim to Jablonec pusti....v nasi lize je mozny vsechno,krome snad ovlivneni pocasi....jjjjj...pekny...GL.....
![]() Naposledy upravil hranol dne sob 02. dub 2011 17:42:01, celkově upraveno 1
![]() ![]() ![]() Re: Bwin za málo kurz 15
Tak já si hlavně myslim že bude mít Sparta mírně navrch,navíc je hodně reálná remízka i under takže takhle no...,kdyby náhodou tak je to jen pár kaček.
![]() ![]()
• Stránka 1 z 1