Pro dnešek vyděláno na čajdu a nebo taky ne :)

+ 1 mi utekl,ale ten sem dávat nebudu,protože se mi to už nechce kopčit atd.,byl to jen litr a byla tam Anglie(1:2)Trinec(6:1) a Vajxo(4:1)
škoda,mohlo být lépe

Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Pro dnešek vyděláno na čajdu a nebo taky ne :)
• Stránka 1 z 1
Pro dnešek vyděláno na čajdu a nebo taky ne :)![]() + 1 mi utekl,ale ten sem dávat nebudu,protože se mi to už nechce kopčit atd.,byl to jen litr a byla tam Anglie(1:2)Trinec(6:1) a Vajxo(4:1) škoda,mohlo být lépe ![]() Naposledy upravil Rafa dne stř 30. bře 2011 22:18:50, celkově upraveno 1
Re: Pro dnešek vyděláno na čajdu
houno se ftem vyznám...ale jestli bereš tak GRT
Re: Pro dnešek vyděláno na čajdu a nebo taky ne :)![]() docela me mrzi,že z jakéhosi duodu,že byl vypsan blbý zapas mi byla vrácena sazka na Grigelise,který vyhral 2:0 bez problemu,ale hadat se s nima nebudu.! Ted už jen Hájek s Minářem,ale nejsem si jist,jest-li to utkání bylo odloženo na zitra nebo Hájek odstoupil....škoda ![]() škoda toho Grigelise Naposledy upravil Rafa dne čtv 31. bře 2011 11:57:04, celkově upraveno 1
Re: Pro dnešek vyděláno na čajdu a nebo taky ne :)
Ty vole v tom se neda vyznat
![]() ![]() Re: Pro dnešek vyděláno na čajdu a nebo taky ne :)
v čem se nevyznáš?
Tipy = Koho tipuju jako vítěze nebo muj tip Událost = Kde se to kona,kdo s kým hraje nebo popř. jaká liga a kdo s kým v té lize,když je to fotbal Datum = to je snad jasné Podminky = to sám nevím,ael to je u nějakých kombinací Kursy = tak to je taky jasné Vysledek = pro koho to utkání a jak dopadlo(čeká na vysledek = ještě nevyhodnocené nebo neodehrané) nevim chytrý člověk by to měl pochopit,když by se na to pořádně podíval,tim nenaznačuji,že jsi blbej,ale že kdyby jsi si možná ty věci na tiketu přečetl,tak bys to pochopil ![]() Re: Pro dnešek vyděláno na čajdu a nebo taky ne :)
Díky Hranole....docela me štve,že mi v tom posledním tiketu diky jejich chybe vyhodnotili Grigelise jako vracenou sázku.
• Stránka 1 z 1