Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
zajímavé
• Stránka 1 z 1
Re: zajímavé
rád by som to pochopil
![]() ![]() Re: zajímavé
Zatím také nechápu
![]() Re: zajímavé
Holt my co mame slabych 9 semestru ruznych matik na tydle systemy jeste nejsme dost zrali
![]() ![]() Re: zajímavé
Asi tak nějak. Re: zajímavé
Snažím se, seč to jen jde, ale pořád nič
Tak jsem to všechno řádně přečetl, a je to jasné jako facka
klasicka hloupost uplne k nicemu.. je to az tak slozite nebo spis blbe napsane ze to ani nema hodnotu.. me to prijde jak klasicky zvysovani vkladu na dvojnasobek puvodniho vkladu .. xD
na první přečtení mi to taky tak přišlo...zkusím to víc prozkoumat Re: zajímavé
Mě pomohlo si vzít k ruce tužku a papír, a hlavně přečíst si tamejší fórum.
Mě by spíš zajímalo jaká je návratnost investice? To tam nikde nepíšou.
Vše je tam psané.
návratnost záleží na tom, jak se tomu sázení kdo věnuje /5-10 dnů/ Re: zajímavé
Mě spíš zajimá jak velká bude ta návratnost ne za jak dlouho. Re: zajímavé
Tak já bych to shrnul asi tak, aj po ranní debatě, že při hoooodně velkým štěstí, se nechá být denně v plusu něco okolo 200Kč.
Je to přesně jak píšete - klasické zvyšování vkladu o dvojnásobek jen s tím rozdílem, že nezvyšujete o dvojnásobek, ale díky minimálnímu kurzu 2,45 o necelý dvojnásobek.
Zkusím to nanečisto. Pár dní to budu sledovat, psát do exelu, a pak dám vědět, jak to dopadlo, cca po týdnu, kdo bude chtít, soubor mu pošlu.
Mě by ten excel zajímal...
Pak není problém, excel ti můžu poslat, až tam budou nějaká relavantní data ![]() Re: zajímavé
jj kdyžtak se pak "pochlub"
Řekl bych, že jsem přišel na to, proč se mají sázet jen 1. a 2. třetina.
U Chance jsou ty časy všech třech třetin nastaveny tak, že, aby jste znaly výslekdy předcházejících třetin, tak 3. třetinu zkrátka a dobře vsadit nestihnete ![]() Re: zajímavé
Zdar všem !
Tak ten systém jsem vskutku pochopil, aj s nějakýma datama navíc. Kdo by chtěl vědět více, tak ať mi napíše SZ, či sem.
• Stránka 1 z 1