Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Sázkař začátečník
• Stránka 1 z 1
Ahoj poslal jsem si na internetové sázky 200 Kč mohl by mi někdo dát rady do začátku?Mám docela přehled o zahraničních ligách.Prosím praktické rady na co sázet atd.Chtěl bych si vydělávat několik stovek za měsíc nic velkého.Moc děkuji za odpověď.
Re: Sázkař začátečník
sleduj tipfórum, diskutuj a určite sa neco naučíš
![]() Re: Sázkař začátečník
Presne tak, navštevuj TIPFORUM, čítaj analýzy, zapájaj sa do diskusií a pridávaj svoje názory a tipy. Uvidíš, že si svoj systém nájdeš. Veľa šťastia!
No pochybuji , ze je tu vetsina lidi kvuli vydelku , ja osobne jsem rad ze muzu relativne casto vsazet a fandit kazdy druhy den u zapasů , ktere by me bez toho abych mel vsazeno "bavily" . To ze je clovek (pokud to umi) 20-30% v plusu je jen bonus === necekej nejake vyraznejsi zisky.....
určitě co nejvíc sleduj zápasy a týmy, nesázej něco co neznáš nebo o čem nic nevíš, snaž se najít si nějaké informace o zápasu a sleduj i tipforum, není to vždy pravidlem, ale pohybují se tu lidé s velkým přehledem a kvalitními tipy ![]() Tipy - viewtopic.php?f=36&t=9902
Díky za rady začnu vás zásobovat reakcema!
Jo a ještě,poradili by jste mi jak skládat tikety?Zatím mám zkušenosti pouze s kombíkama a ty mě moc nevycházejí.Kolik v nich sázet zápasů? atd.
ejlepší je sázet max 3 matche na tiket vice ne .... čím více zapasu,tim emnší šance na vyhru,poté se vyhýbat zapasu,ktere se hrají na hřištích soupeřu a nevíš žádná infa a hl nehrát kurzíky pod 1,4
• Stránka 1 z 1