Fortuna - stovka ihned na ruku

Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
• Stránka 1 z 1
Ahoj, náhodou jsem narazil na tuto akci u Fortuny, tak bych se chtěl zeptat, jaké tam mají podmínky? Nikde jsem je tam totiž nenašel, to jako zajdu do pobočky, dokončím registraci a oni mi dají na účet stovku bez nutnosti jakéhokoliv protočení? Vždycky jsem si říkal, že si účet u české SK nikdy neotevřu, ale když se mi zdá, že se chtějí nechat zadarmo oškubat, tak proč toho nevyužít. Nebo se pletu?
![]() ![]() Re: Fortuna - stovka ihned na ruku
To stejný měla a možná ještě má chance, tam dostaneš ty stovky dokonce dvě, synot ti dá 200 bodů který se rovnají prakticky dvěma stovkám a tipáč ti dá 100 netů, což je defacto stovka v korunách, takže nic tak převratnýho to není...
Re: Fortuna - stovka ihned na ruku
To same máš u chance, ale dají ti 200
Děkuji. Že se tak hloupě ptám, ale to mi fakt dají na ruku 100 Kč, když přijdu do pobočky a dokončím jen registraci? Bez čehokoliv jiného? To tam není ani žádný povinný vklad? Kam na ty akce chodí...
![]() Re: Fortuna - stovka ihned na ruku
...u ty stovky zadny podminky nebudou ,ostatni to taky delaj bez podminek.Treba Bet-at-home ti taky pripise po registraci kilo a pak poslali este mailem kod na este jedno,...
Jj, jen tak Re: Fortuna - stovka ihned na ruku
...,oni vedi ze 8 z 10 lidi jim ho tam hned necha a pak si rekne "...nejsem prece takovy pako" ,tak tam soupne este petikilo a jede dal ![]() ![]()
• Stránka 1 z 1