F1 / VC Indie / 30.10 10:30

Můj tip na neděli je tedy že vyjede safety car (a podle mého né jen jednou)

Komu tento kurz stačit nebude ať si k tomu přidá cokoliv čemu důvěřuje

Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
• Stránka 1 z 1
Nedělní VC Indie, která se jede na novém okruhu, kde se ještě žándá z VC F1 nejela. To znamená málo zkušeností s tratí a to co posbírají jezdci během tří tréningů a tří kvalifikaci na závod v závodním tempu a s plným obsazením tratě zřejmě stačit nebude. Navíc ještě není rozhodnuto o druhém místu a tak je závodění zaručeno... Dalším důvodem je použití dvou DRS zón, tzn. více předjíždění (a tím pádem šance na karambol).
![]() Můj tip na neděli je tedy že vyjede safety car (a podle mého né jen jednou) ![]() ![]() ![]() Komu tento kurz stačit nebude ať si k tomu přidá cokoliv čemu důvěřuje ![]() ![]() ![]() Re: F1 / VC Indie / 30.10 10:30
Už jsem nic nepiš tvoje tipy stojí za velký houvno !!!!! ty lamo ..... naprostá kravina saf. car nevyjel !!
![]() ![]() ![]() ![]() Re: F1 / VC Indie / 30.10 10:30
Re: F1 / VC Indie / 30.10 10:30
QuikSilver: A za to že nevyjel můžu já?
![]() ![]() ![]() Re: F1 / VC Indie / 30.10 10:30
Dal sem to taky, škoda Re: F1 / VC Indie / 30.10 10:30
Vsadil si to aspon za barák ![]() U formule platí pravidlo pokud auto neohrožuje provoz tak Safety Car nevyjede a kdyby sis zjistil počasí na INDII tak pršet taky nebylo aby vyjel a pokud si vyděl okruh tak snad si vyděl že okruh je dost široký na to aby když má někdo potíže z autem že ho dokáže odstavit dál od cesty ,za to že si blbec nikdo nemůže a zato že si nezjistíš fakta už vůbec ne . To není Monaco nebo náká úzka trat aby vyjel k vůli tvojí sázce Safety Car ![]()
• Stránka 1 z 1